Suntem în plin sezon de reduceri de vară, iar vitrinele magazinelor sunt pline cu afișe de promoții și oferte care mai de care mai atrăgătoare. Reducerile care în unele locuri ajung chiar și la 80% nu mai conving însă la fel de mulți clienți.

Oamenii nu își permit să cumpere nici măcar la reduceri

Cu tot cu reduceri, hainele costă mai mult fața de anii trecuți.

"Rămân tot scumpe. Normal că rămân scumpe la pensiile și salariile românilor. Și eu am pensie de 1050 de lei după 40 de ani de servici aproape. Sunt scumpe. Nu vă permiteți să vă luați multe lucruri nici la reduceri? Nu, doar la magazinele alea care sunt mai ieftine."

Citeste si: Horoscop de weekend 30- 31 iulie 2022: Ce ne recomandă astrele? Mare atenţie!

Așa se face că mall-urile devin mai mult loc de promenadă pentru foarte multe persoane care nu își permit cumpărături nici măcar la reduceri.

Prețurile hainelor din magazine a crescut

Inflația a făcut ca prețurile din magazinele de îmbrăcăminte să crească simțitor. Când vine vorba de haine, oamenii aleg să economisească și să cheltuie mare parte din venituri pe alimente și cele stric necesare.

Cei care mai cumpără câte ceva se uită la fiecare bănuț și aleg doar ce e la un preț avantajos.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Tânăra din Iași care a lovit mortal cu mașina o fetiță a fost trimisă în judecată doar pentru conducere fără permis

"Sunt mai mari, dar cu reduceri e mai ok. Ce v-ați cumpărat? Păi niște sandale, pălărie, haine la copii. Cât de mare a fost reducerea? Nici nu știu 60%, 50, 40."

Mulți tineri spun că își permit să cumpere haine din mall, doar în perioada reducerilor.

Citeste si: Curs valutar BNR azi, 28 iulie 2022. Cum evoluează moneda euro?

Sezonul reducerilor de vară continuă până în luna septembrie, dar, în curând, în magazine apar noile colecții de toamnă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si