Acest restaurant cu specific indian din Capitala pare ca i-a cucerit deja pe romani. Unul dintre produsele care se afla in topul preferintelor este "kashmiri", un sos de rosii foarte picant cu pulpa de miel.
Piata de condimente s-a dublat in ultimul deceniu in Romania. Aducem mirodenii din toate colturile lumii, de la Vietnam si Turcia, pana la India, iar romanii nu ezita sa plece acasa cu pungile pline.
Citeste si: Un tânăr de doar 20 de ani s-a înecat la Costinești! Bărbatul a ignorat steagul arborat la mal- kanald.ro
Citeste si: Un strain a ajuns sa stranga gunoaiele lasate de turisti la Bran! Ce mesaj are Charlie Ottley pentru romani
Pe langa gustul senzational, condimentele picante aduc beneficii si pentru sanatate.
Ardeiul iute scade nivelul de colesterol rau din sange, in timp ce substanta din celebrul turmeric poate combate cancerul. In plus, condimentele picante pot stimula cresterea serotoninei, hormonul responsabil cu buna dispozitie
Citeste si: Ioana este primul copil nascut in urma programului de fertilizare in vitro initiat de Gabriela Firea!
"Au efect antioxidant, antiinflamator, acesti fitonutrienti sunt foarte pretiosi pentru noi, ne pot ajuta, dar in doze mari, ca orice lucru care face bine, atunci cand e in doze mari poate sa faca si rau", spune si Cristi Margarit.
Atunci cand incercati preparate picante evitati mancarea de tip fast-food, spun nutritionistii! Gustul iute este dat, de fapt, de numerosi potentiatori de aroma, aditivi alimentari, coloranti si conservanti