Close sidebar
Close sidebar

Romanul care a santajat nevasta unui miliardar american este cautat de FBI. Poveste desprinsa din filmele de actiune

Romanul stefan Barabas, originar din Iasi, este cautat de FBI dupa ce a fost protagonistul, acum mai bine de un deceniu, unei fapte desprinsa din filmele de actiune. Alaturi de alti trei romani, Barabas a legat fedeles nevasta unui miliardar american, careia i-a injectat o substanta inofensiva despre care i-a spus ca e otrava. Ulterior, romanii i-au cerut 8,5 milioane de dolari pentru "antidot".

M.C.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Stefan Barabas a fost localizat, in 2012, de agentii FBI, la Iasi, Atunci, doi agenti ai structurii guvernamentale americane au venit in Capitala Moldovei pentru a preleva probe de la roman. Ulterior acelui eveniment, cand Barabas nu a fost arestat, anchetatorii americani au pierdut urma romanului, desi au adunat, intre timp, probe care sa il incrimineze. Ei emiteau un mandat de arestare la cateva luni dupa vizita in Romania.

Citeste si: „Pentru ce ai lăsat copilașul tău?”. Momente de coșmar la înmormântarea lui Ionuț, tânărul din Iași care și-a luat viața în curtea părinților! Familia lui este îngenuncheată de durere- kanald.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: UPDATE. Incendiu uriaș în Maramureș: Flăcările scăpate de sub control au ajuns la case și un rezervor de motorină, grad maxim de alertă- antena3.ro

Ieseanul a fost introdus pe lista celor mai cautati infractori din SUA, el fiind acuzat, potrivit informatiilor facute publice de FBI, de fapte de santaj si furt de masina. FBI ofera o recompensa de 10.000 de dolari pentru cei care ofera informatii despre Barabas.

Sursa: adevarul.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI