Un vis împlinit pentru un tânăr din Hunedoara și o Zi a Copilului trăită cu bucurie și demnitate! Robert Petros a rămas copil în suflet, chiar dacă anii și greutățile aduse de boală au trecut peste el, potrivit Antena 3 CNN.

Fostul gimnast, Marian Drăgulescu a vizitat expoziția tânărului

Cele mai mari bucurii în viață le-a avut când şi-a descoperit talentul pentru pictură.

Oameni cu suflet mare l-au ajutat să aibă propria expoziție. I-au dăruit șevalet, pânze și acuarele și l-au așteptat într-un cadru de vis: Castelul Corvinilor din Hunedoara.

Printre cei care au vizitat expoziţia s-a numărat şi fostul gimnast Marian Drăgulescu.

Citește și: EXCLUSIV: Beatrice Păun a obținut medalia de argint la Campionatul Mondial de Public Speaking de la Londra/ ”Cred în puterea de schimbare pe care generația mea o are”

Robert Petros - autor expoziție

Robert Petros - autor expoziție

[Sursa foto: Antena 3 CNN]

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Robert a întâlnit-o pe Raluca Bugnar cu ceva timp în urmă și i-a împărtășit acesteia dragostea lui pentru pictură. Povestea de viață a tânărului a impresionat-o și, împreună cu un grup de oameni sufletişti, au decis să îl sprijine.

"I-am făcut o vizită acasă, unde am observat că are foarte multe tablouri pictate, i-am dus multe pânze, acuarele, markere, farfurii. Ne-a făcut atunci o demonstraţie foarte frumoasă şi atunci l-am întrebat care ar fi dorinţa lui cea mai mare şi ne-a spus, foarte timid, cu un bun simţ ieşit din comun, că îşi doreşte o expoziţie de pictură",

a declarat Raluca Bugnar, coordonator PUSL Transilvania pentru sursa citată.

Mama lui Robert, mândră de realizările lui

Bucuria lui Robert  este dată de mirajul culorilor pe care le aşterne pe pânză alba. Iar mama sa, care l-a crescut singură, ştie cel mai bine acest lucru şi priveşte cu mândrie picturile fiului ei.

"Pictura te relaxează, te linişteşte. Am pictat personaje de desene, farfurii, flori, am făcut şi Castelul Bran", a explicat Robert Petros.

Farfurii colorate pictate de Robert.

Farfurii colorate pictate de Robert.

[Sursa foto: Antena 3 CNN]

Raluca Bugnar nu a uitat promisiunea făcută și a respectat-o. Așa că Robert are expoziția lui, organizată într-un loc excepţional, încărcat de istorie.

Citeste si: Statul român oferă suma de 700 de lei pentru femei! Care sunt criteriile necesare?- kfetele.ro

Citeste si: Bianca Drăgușanu, reacție după ce a fost acuzată că a circulat pe contrasens. Imaginile au devenit virale- radioimpuls.ro

Citeste si: După două ierni călduroase, Europa trebuie să se pregătească pentru temperaturi scăzute. Cum ar putea La Nina să crească prețurile- antena3.ro

Citește și: EXCLUSIV: Elevul care s-a calificat în Lotul Olimpic Național al juniorilor, la Informatică/ Alexandru Thury: ”Nu este foarte greu să fii olimpic în România”

Printre cei care i-au văzut tablourile s-a numărat și Marian Drăgulescu, marele gimnast al României. Raluca Bugnar crede că a fi umanist înseamnă în primul rând să manifești omenie față de semeni, iar cele trei cuvinte, Demnitate, Onoare, Curaj ar trebui să devină călăuză pentru toţi românii.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si