Close sidebar
Close sidebar

Rudele bărbatului eutanasiat în Spania povestesc cum a fost procedura

Rudele lui Eugen Sabău, românul eutanasiat în Spania, povestesc cum a fost procedura. Cumnatul i-a fost alături până în ultima clipă.

Diana Puiu,

Rudele bărbatului eutanasiat povestesc cum a fost procedura

[Sursa foto: asingorj.ro]

DISTRIBUIE
acest articol

Eugen Sabău, românul eutanasiat în Spania, a rănit patru oameni, dar, cu toate acestea, apropiații vor să îl păstreze în memorie ca un om dedicat meseriei. Cumnatul românului povestește cum a stat lângă el până în ultima clipă și cum a fost procedura.

Citeste si: Marin Eugen Sabău a fost eutanasiat. Organele sale vor fi donate pentru a salva alte vieți

"Eram cu toții cu familia și era foarte bucuros, iluzionat, era mândru. Era o realizare să ajungă să lucreze în firma asta, în domeniul ăsta de pază și protecție.", spune cumnatul lui în interviul dat pentru Observator.

Citeste si: Românul ”pistolar”, eutanasiat în Spania

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

"De ce nimeni nu se întreabă cum s-a ajuns la situația asta, de ce nu întreabă cine a fost el, nu un nebun care de pe o zi pe alta a luat un pistol și a început să împuște ca răzbunare.

Şi-a cerut drepturile bănești care pot fi dovedite. Toate acesta nu se plăteau, la alți colegi da, lui nu...și când a reclamat toate acestea, a început calvarul. A câștigat un proces, firma a făcut recurs la tribunal, au câștigat ei.", mai povestește acesta.

Citeste si: VIDEO- Bătaie cu scaune și bâte într-un bar din Dâmbovița. Șase persoane au fost implicate

Pe data de 14 decembrie, atunci când a intrat deghizat peste colegii lui, acesta încă lucra la firma de securitate.

"Nu i-a fost teamă deloc, el nu credea în viață în starea în care este. Nu era ca să fugă de răspunderea penală. Au făcut eutanasierea cu procedeele medicale care permit extracția de organe. El nu putea, era sedat.", adaugă cumnatul. Înainte de procedură, bărbatul a acceptat ca organele sale să îi fie donate.

Citeste si: VIDEO- Bătaie cu scaune și bâte într-un bar din Dâmbovița. Șase persoane au fost implicate

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI