Close sidebar
Close sidebar

S-a aflat adevarul. Care este cauza incendiului din clubul Bamboo

O echipa de specialisti a reusit sa descopere adevarata cauza a incendiului care a avut loc in clubul Bamboo.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Cativa membri ai Institutului National de Cercetare-Dezvoltare pentru Securitate Minieră si Protectie Antiexploziva – INSEMEX Petrosani au intocmit un raport amanuntit, pe care l-au trimis ulterior anchetatorilor din Bucuresti.

Din raport, reiese in mod clar că totul a fost declansat de o defectiune detectată la nivelul instalatiei electrice.

Citeste si: „Pentru ce ai lăsat copilașul tău?”. Momente de coșmar la înmormântarea lui Ionuț, tânărul din Iași care și-a luat viața în curtea părinților! Familia lui este îngenuncheată de durere- kanald.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: UPDATE. Incendiu uriaș în Maramureș: Flăcările scăpate de sub control au ajuns la case și un rezervor de motorină, grad maxim de alertă- antena3.ro

“Din moment ce s-a intamplat ce a fost la Colectiv, toata legislatia s-a schimbat. In acel moment, am inceput să umblăm la izolatie, instalatie electrica etc. Am făcut modificările in perioada de iarna, apoi am inceput să facem amenajarea.

Aveam avizul ISU cu programare, mai trebuiau cateva semnaturi si primeam tot in luna iunie anul acesta. Totul se face in baza a ceea ce spune specialistul de la ISU. Intreaga instalatie electrica s-a refacut complet”, declara la un moment dat Joshua Castellano.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI