Close sidebar
Close sidebar

S-a descoperit ca ciocolata consumata la micul dejun te ajuta sa slabesti si iti imbunatateste memoria

Cercetatorii de la Universitatea Syracuse din New York au descoperit, recent, ca ciocolata are efecte directe asupra performantelor cognitive si, consumata regulat, poate imbunatati memoria si dezvolta gandirea abstracta.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

In urma cu cativa ani, oamenii de stiinta de la Universitatea Tel Aviv au dezvaluit ca ei consuma ciocolata in fiecare dimineata si ca acest lucru iniajuta la serviciu. In apararea conceptiei potrivit careia oamenii trebuie sa renunte la cicolata atunci cand tin o dieta, s-a descoperit exact contrariul. De fapt, ciocolata ar ajuta la slabit.

„Atunci cand te trezesti, creierul tau are nevoie de energie imediat. Acesta este momentul din zi cand corpul tau transforma mancarea in energie. Mai tarziu, atunci cand mananci, corpul si creierul sunt pe "modul alert", salvand energia din alimente drept rezerva. De asta te ingrasi, chiar si cand manaci mai putin”, a explicat doctorul Daniela Jakybowica, a carei carte „The Big Breakfast Diet” a devenit un bestseller, potrivit brightside.me.

Citeste si: Un nou cutremur în această dimineață, în România! Ce magnitudine a avut și unde s-a resimțit- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Melania Trump spune că este „mândră” de fotografiile cu ea nud: „De-a lungul istoriei artiști au venerat corpul uman”- antena3.ro

Ciocolata nu ar trebui consumata mai tarziu de 9 dimineata. Potrivit medicului, oamenii care mananca carbohidrati, proteine si un desert care contine 600 de calarii au mai putine kilograme decat cei care consuma 300 de calorii la micul dejun, luat mai tarziu.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI