Close sidebar
Close sidebar

Salariul colosal pe care il castiga Cristi Tanase la Steaua! Noua vedeta a lui Becali l-a egalat pe Alibec in privinta incasarilor lunare!

Gigi Becali a dat lovitura pe piata transferurilor in aceasta iarna si l-a readus la FCSB pe Cristi Tanase! Contractul a fost semnat zilele trecute, iar intelegerea intre patronul Gigi Becali si jucator se va derula pana in vara!

C.I.,


DISTRIBUIE
acest articol


Tanase, care pana de curand a jucat la echipa turca Karabukspor, va avea la vicecampioana Romaniei un salariu fabulos, unul foarte mare pentru Liga1!

Citeste si: Trei copii orfani de tată și părăsiți de mamă au o dorință: „Vreau să am o vacă și să beau lapte” Condițiile vitrege în care trăiesc micuții le fură zâmbetul de pe față- kanald.ro

Citeste si: Mama Luizei Melencu, în pragul sinuciderii! A fost la un pas să recurgă la un gest extrem- wowbiz.ro

Astfel, dupa negocieri intense, jucatorul care in trecut a facut istorie la clubul “ros-albastru” a parafat contractual pe suma de 20.000 de euro lunar, la acelasi nivel cu vedetele echipei lui Nicolae Dica!

“Cristi Tanase va incasa acelasi salariu ca Alibec, Texeira, Budescu si un alt nou venit, Valerica Gaman! Intelegerea s-a facut pe sase luni, asa ca, in total, mijlocasul va incasa nu mai putin de 120.000

de euro! Daca mai punem aici si bonusurile de meci, de victorie si de obiectiv”, sumele vor fi uriase”, au dezvaluit persoane din cadrul clublui!

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI