Atac armat în Philadelphia. Șapte persoane au fost împușcate și rănite pe o stradă. Mama unui copil de doi ani se află printre victime. Un adolescent este în stare critică. Împușcăturile au avut loc la scurt timp după ora locală 18.00.

Citește și: Un jurnalist venit să relateze despre o crimă a fost împușcat mortal. O fetiță de 9 ani a fost și ea ucisă

Un jurnalist venit să relateze despre o crimă a fost împușcat mortal. O fetiță de 9 ani a fost și ea ucisă

Un jurnalist din Florida și o fată de 9 ani au fost împușcați la locul relatării unei crime, ambii de același bărbat. Mama fetiței a fost și ea rănită.

Un bărbat a împușcat trei persoane în aceeași zi.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Crimele au avut loc în Florida. O tânără de 20 de a fost împușcată, iar jurnalistul venit să relateze crima a fost împușcat și el de aceeași persoană. Pe lângă asta, și o fetiță de 9 ani a fost împușcată, iar mama ei a fost rănită. Suspectul ambelor crime, un tânăr de 19 ani, a fost arestat.

Citește și:  Raid sângeros al Israelului în Cisiordania ocupată- cel puțin 11 palestinieni uciși

Echipa de televiziune ajunsă la fața locului a fost luată prin surprindere de tânărul care a deschis focul, apoi acesta a fugit într-o casă din apropiere și a împușcat fără motiv o copilă de 9 ani.

Purtătoarea de cuvânt a Casei Albe a transmis un mesaj de condoleanțe.

Un mort și trei răniți, în urma unui atac armat într-un mall

O persoană a murit și alte trei persoane au fost rănite în urma unui atac armat care a avut loc miercuri seară la Cielo Vista Mall din El Paso, în Texas.

Un atac armat a avut loc seara trecută, într-un mall din Texas, potrivit Poliției. Un suspect a fost reținut, după ce o persoană a murit, iar alte trei sunt rănite. „A fost haotic. Oamenii au fugit. Erau speriaţi. După cum am spus, s-au tras focuri de armă în mall”, a spus Gomez.

Citește și:   Atac terorist la Ierusalim. Un copil și un tânăr de 20 de ani au murit după ce o mașină a intrat în plin într-o stație de autobuz/Șoferul a fost ”neutralizat”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si