Close sidebar
Close sidebar

Sar gardul ca sa iasa din curte! O familie este sechestrata in propria curte de vecini. Ce s-a intamplat

Sar gardul ca sa iasa din curte! O imagine cat o mie de cuvinte – dintr-o Romanie reala, unde lupta pentru pamant inca se mai da, desi suntem in zorii civilizatiei.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Aceasta familie a ajuns sa fie sechestrata in propria gospodarie dupa ce vecinii au decis sa ii puna la punct si sa le ofere o lectie pe care sa nu o uite niciodata. In toate scandalurile si certurile acesti oameni uita sa mai fie oameni si mai ajung sa isi dea in cap unul altuia.

Sunt crampeie de chin pe care aceasta batrana trebuie sa il indure de fiecare data cand vrea sa isi viziteze fiica si nepoata.

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: O polițistă este cercetată pentru că avea o relație cu un traficant de droguri și o aventură cu șeful ei căsătorit, în același timp- antena3.ro

Scandalul e cat gardul in comuna valceana Stanesti! Localitatea de munte nu ar iesi cu nimic din anonimat daca aceste doua femei, mama si fiica, nu s-ar razboi cu vecinii pe 3 metri de pamant. In scandal intra si primarul acuzat ca ar inchide ochii la cum chinul acestei familii.

Vedeti ce s-a intamplat in materialul video de mai jos:

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI