Nona susține că Patricia a vrut să-și bată joc de Patrick, lucru ce nu a fost deloc pe placul brunetei.

Patricia și Nona au mers împreună la mall

Noi detalii din casa fetelor au ieșit la iveală, după ce Patricia a mărturisit că a fost cu Nona la mall, acolo unde au avut subiecte incendiare.

Citește și: Patricia susține că s-a jucat cu Patrick. Cum va reacționa concurentul

Nona i-a sugerat Patriciei să recunoască ce a spus despre pantalonii lui Laurențiu, fapt ce nu i-a picat bine Patriciei. Concurenta susține că Nona nu a procedat bine aducând aceste discuții și în casă.

Patricia și Nona au ieșit împreună la cumpărături, iar Patricia susține că Nona a vrut să o cumpere și să se apropie de ea doar pentru a obține mai multe informații.

Patricia susține că s-a jucat cu Patrick

Patrick rămâne dezamăgit de Patricia după discuția de astăzi. Acesta ajunge la concluzia că Patricia doar s-a jucat cu el.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

După discuția dintre Nona și Patricia, cea din urmă a recunoscut faptul că s-a dat la Patrick doar pentru că Nona a provocat-o.

”Cred că îi mai pot oferi a doua șansă lui Patrick. Am înțeles ideea, i-am spus și eu că nu. Îmi susțin părerea, ea văd că nu are cuvânt. Nu o condamn”, a spus Patricia, potrivit Kanald.ro.

Citește și: “Casa iubirii” a poziționat Kanal D pe primul loc în preferințele publicului

”Când a fost dansul, ea l-a ales pe băiatul care era în cuplu”, a spus Nona despre Patricia.

”Stai un pic, atunci când eu l-am chemat pe Patrick la dans, tu erai despărțită de el, nu mai erați într-un cuplu. Nu râde, că așa a fost. Am avut reacția asta pentru că, nu știu, cu o zi înainte, cred a fost gala, m-ai provocat și am zis da, să vină Patrick, să dansez cu el”,  a dezvăluit Patricia.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si