Imagini uluitoare vin de la Mănăstirea Vlădiceni, acolo unde preotul Calistrat Chifan a fost filmat în timp ce a lovit fără milă o enoriașă. De data aceasta, ucenicul său încearcă să sărute o femeie.

Ionuţ Hrisostom Turtoi, a fost surprins în timp ce ar fi încercat să sărute o credincioasă, în biserică. Bărbatul se apără după fapta sa, iar după sărut a și îmbrățișat-o pe femeie.

Citește și: VIDEO- Părintele Calistrat Chifan a fost filmat în timp ce lovea o femeie în curtea bisericii. Totul s-a întâmplat după valul de critici la adresa Anamariei Prodan

Imaginile scandaloase au fost trimise chiar de cele două enoriașe implicate în scandalul cu preotul Calistrat Chifan. Ionuţ Hrisostom Turtoi, unul dintre ucenicii părintelui, a fost surprins în ipostaze foarte apropiate cu o enoriașă. Cum comentează fotografiile în care pare că vrea să o sărute pe credincioasă, chiar în „casa” lui Dumnezeu!

Cum se apară ucenicul lui Calistrat Chifan

În imaginile postate pe rețelele de socializare preotul Ionuţ Hrisostom Turtoi o ține de mâini pe enoriașă și pare că încerca să o sărute. Se pare că preotul este cunoscut pentru astfel de gesturi, iar îmbrățișările ar fi devenit un obicei pentru el când vine vorba de credincioși, lucru negat totuși de starețul Mănăstirii Vlădiceni.

Conform primelor informații, Mitropolia Moldovei și a Bucovinei se ocupă de cercetarea cazului. Preotul Ionuţ Hrisostom Turtoi nu a vrut să vorbească direct despre cele întâmplate, însă starețul Mănăstirii Vlădiceni, Arsenie Butnaru, a mărturisit că atunci când au fost surprinse imaginile se aflau mai mulți oameni care așteptau în spate, iar el nu l-ar fi văzut pe părinte în astfel de ipostaze.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: Părintele Calistrat: cum îți dai seama că visele tale prevestesc viitorul

„Oricum nu este o practică, Doamne ferește!, mai întâi, în spate erau alţi oameni care așteptau, aşa este acolo la paraclis, domnișoara pare o copilă, iar el are spre 50 de ani. Pentru că e în biserică, în faţa multora, nu mi-aş face mari probleme. Nu știm momentul, conjunctura. Eu nu l-am văzut în astfel de ipostaze...”, a mărturisit starețul Mănăstirii Vlădiceni, pr. Arsenie Butnaru, potrivit ziaruldeiasi.ro.

Citește și: VIDEO| Preotul Visarion Alexa rămâne sub control judiciar. Și alte femei îl acuză de hărțuire sexuală

Chiar dacă nu a dorit să comenteze în mod direct imaginile, starețul Mănăstirii Vlădiceni a luat legătura cu preotul, spunându-i că fotografiile sunt făcute de ziua lui, dar și că nu ar fi putut să facă gesturi indecente pentru că „erau oameni în biserică”.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, despre boala cumplită cu care mama lui s-a confruntat. Ce spune antrenorul despre starea ei de sănătate? „Întotdeauna există riscul să reapară.”- kfetele.ro

Citeste si: Fiica lui Liviu Vârciu răspunde criticilor conform cărora trăiește din banii părinților: „Nu frec menta pe TikTok”- radioimpuls.ro

„Era de ziua mea şi era la altar, în văzul tuturor.

Erau oameni în biserică, nu puteam face gesturi indecente. Pr. Calistrat mi-a atras atenția că sunt filmat şi i-am spus că nu am nimic de ascuns”, i-ar fi scris preotul Hrisostom starețului Mănăstirii Vlădiceni.

Potrivit preotului, părintele Calistrat Chifan i-ar fi atras atenția că era filmat în momentul respectiv, însă nu i-a păsat, deoarece nu făcea nimic greșit.

Citește și: Pedeapsa primită de Calistrat Chifan după ce a agresat fizic două femei. Preotul a fost reclamat și la poliție


Abonează-te pe


Partenerii nostri
doctorulzilei.ro
Listerioza Listerioza
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si