O femeie din Blaj și-a ucis concubinul violent, sătulă de gelozii și constrângeri. Femeia a primit 4 ani și 6 luni de închisoare. Magistratul de la Tribunalul Alba a admis circumstanțe atenuante în favoarea femeii, în condițiile în care aceasta a trăit un coșmar lângă bărbat.

Citeste si: O mireasă a fost înjunghiată la nuntă. Invitatul l-a atacat și pe socrul mic

În mijlocul unui conflict, femeia a ripostat și l-a lovit cu mai multe obiecte contondente de prin casă. Acesta a fost lovit în zona capului.
Cei doi erau împreună din 2019 și aveau doi copii gemeni.
„Pe fondul unei puternice tulburări sau emoții determinate de o provocare anterioară produsă prin exercitarea de violențe (lovirea victimei cu palmele) și atingeri grave ale demnității (urinarea în cameră) și profitând de starea de vădită vulnerabilitate a victimei, cauzată de starea de somn și de influența băuturilor alcoolice, inculpata i-a aplicat acesteia mai multe lovituri cu diferite obiecte contondente (pahar, bibelou și un par), în zona capului și a toracelui, în urma cărora a survenit decesul”, se arată în motivarea Tribunalului Alba.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Crimă șocantă în Anglia. Un bărbat și-a snopit în bătaie cel mai bun prieten și l-a lăsat să moară în casa sa

O mireasă a fost înjunghiată la nuntă. Invitatul l-a atacat și pe socrul mic

O mireasă a trecut prin clipe de coșmar la propria nuntă. Atât ea, cât și tatăl ei, au fost înjunghiați de către un invitat.

Cea mai frumoasă zi, din viața unui cuplu,  s-a transformat într-una de coșmar.  Mireasa a fost înjunghiată de un invitat care s-a certat cu soția lui la nuntă.

Bărbatul l-a atacat și pe socrul mic. Imediat a atacat-o și pe soția sa, cea care îl însoțea pe agresor la nuntă.

Citește si:  Un rapper a fost înjunghiat mortal în Londra. "Un copil nu își va cunoaște niciodată tatăl"

Întâmplarea a avut loc în Canada, iar mireasa a fost înjunghiată de un invitat furios pe soția lui. După ce și-a atacat partenera, nuntașul a trecut mai departe, la mireasă și la socrul mic. Din fericire, cele trei victime au supraviețuit atacului.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si