Saturn retrograd intră în zodia Vărsătorului, începând cu 4 iunie. Pe 4 iunie, Saturn intră în mișcare retrogradă în Vărsător (la 25 de grade) și va rămâne aici până pe 22/23 octombrie.

Saturn este retrograd în Vărsător începând cu 4 iunie

Deși vom avea de-a face cu Saturn retrograd în fiecare an, este pentru ultima oară în următorii 28 de ani când vom avea parte de mișcarea lui Saturn în semnul nonconformistului Vărsător, urmând ca în martie 2023 să părăsească zodia Vărsător pentru a se muta în cea a Peștilor. 

Citeste si: Mercur iese din retrograd în zodia Taur, începând cu 3 iunie 2022. Cum va fi perioada următoare pentru fiecare zodie

Saturn este recunoscut pentru reputația sa de a fi “marele profesor” karmic al zodiacului, cel responsabil pentru “trezirile” noastre, cel care ne scutură și ne arată drumul cel adevărat în viață. Saturn este planeta responsabilității, a răbdării, a lecțiilor (“dure”), a disciplinei și a karmei așa că atunci când acesta intră în mișcare aparent retrogradă ne este servită o porție dublă de karma și vom culege ceea ce am semănat în ultima perioadă de timp.

Cum sunt influențate zodiile de Saturn retrograd în Vărsător

Berbec

Berbecii primesc răgaz în legătură cu un proiect pentru care au început să lucreze din greu. Sunt puși în fața unor situații destul de complexe la locul de muncă, pe care trebuie să le descâlcească singuri.

Taur

Taurii simt că nu își găsesc locul nicăieri.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Sunt nemulțumiți de cum evoluează anumite lucruri în viața lor și vor să facă o schimbare radicală.

Gemeni

Gemenii își pierd din autoritate, asta deoarece au cedat prea multe lucruri în favoarea iubirii. Sunt ușor de manipulat în această perioadă. Atenție la vorbele frumoase spuse de cei din jur! Pot fi multe capcane întinse.

Rac

Racii gândesc anumite situații în avans și se preocupă foarte mult de confortul casei lor.

Citeste si: Horoscop 2 iunie 2022. O zi plină de surprize. Noroc la bani pentru aceste zodii

Au grijă de lucrurile achiziționate recent ori pot amâna anumite achiziții pentru a se asigura că nu le lipsește strictul necesar.

Leu

Leii sunt mai temperamentali odată cu Saturn retrograd. Fac aceleași greșeli comportamentale, iar oamenii nu le mai suportă ifosele. Nu este o perioadă ușoară.

Fecioară

Fecioarele stau de câteva zile pe gânduri și își pun tot felul de întrebări. Simt nevoia unei schimbări majore în viața lor, însă nu știu exact care este aceea.

Balanță

Balanțele iau decizii la nervi și se pot confrunta cu tot felul de inamici apăruți din senin.

Scorpion

Scorpionii se implică prea mult în problemele celor din jur. Ar fi bine să se relaxeze și să-și vadă de-ale lor.

Săgetător

Săgetătorii pot găsi echilibrul de care au nevoie acolo unde nu s-ar fi așteptat niciodată.

Capricorn

Capricornii muncesc mult și sunt răsplătiți pentru asta. Aveți însă grijă la odihnă. Nu vă suprasolicitați!

Vărsător

Nativii zodiei Vărsător trebuie să renunțe la dorințele foarte mari. Unele visuri nu se pot îndeplini acum, Saturn arătându-le că nu își permit anumite lucruri.

Pești

Atenție la dragoste! Peștii pot suferi pe plan amoros. Își dau seama de greșelile pe care le-au făcut, dar pentru mulți este deja tardiv.

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

Citeste si: Fazele lunii iunie 2022: Când avem Lună Plină şi Lună Nouă şi cum vor fi zodiile afectate?

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si