Pe 12 decembrie, camerele de supraveghere de la statia de metrou Dristor surprindeau un fapt socant: cum o tanara de 25 de ani era impinsa de o femeie in fata unui metrou. Fata a incercat cu disperare sa se ridice insa agresoarea ei, identificata ulterior drept Magdalena Serban, a lovit-o si impins-o inapoi pe linii.

Dupa crima, paza de la metrou a fost sporita. O perioada! Patrule de politisti si jandarmi asigurau perimetrul statiilor. Astazi, la statia 1 Mai situatia era cu totul alta.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Iar incidente au tot fost in ultimele 5 luni. Chiar in aceasta dimineata cativa indivizi s-au luat la bataie intr-o garnitura de metrou sub privirile calatorilor.

Putini oameni au intervenit, iar in preajma nu era niciun agent de paza, spune tanarul care a filmat intreaga scena.

Martorul a mers la cea mai apropiata sectie de Politie si a depus o plangere. Reprezentantii Metrorex nu au avut pana acum nicio reactie, iar lipsa celor care ar trebui sa se ocupe de siguranta calatorilor este remarcata imediat de calatori.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si