Tot scandalul a început din incinta cazinoului din Baia Mare, acolo unde un bărbat a pierdut toți banii pe care îi avea cu el, la aparatele de jocuri de noroc.

Agenții de securitate ai cazinoului au fost nevoiți să intervină şi şă-l scoată cu forța pe bărbat, în stradă.

De asemenea, pentru a liniști conflictul, la faţa locului au ajuns şi oamenii legii.

Citește și: O persoană a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce un copac a căzut pe maşina în care se afla

Între individul care și-a pierdut toți banii la jocurile de noroc şi polițiști a izbucnit un scandal în fața cazinoului, aceștia fiind nevoiți să-l încătușeze.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

În conflict a fost implicată şi o femeie care i-a sărit scandalagiului în ajutor. Aceasta se plânge acum că a fost împinsă si trântită de oamenii legii.

Bărbatul a fost dus la secţia de poliţie pentru audieri, iar în acest moment, autoritățile vor verifica și dacă modul de intervenție a fost unul corect sau nu.

Incident scandalos în Capitală! O tânără, mamă a doi copii, a jefuit o sală de jocuri de noroc cu un spray de gândaci

O tânără în vârstă de 22 de ani, mamă a doi copii, a jefuit o sală de jocuri de noroc din Capitală cu un spray de gândaci. Femeia a reușit să plece acasă cu o sumă mare de bani, după ce, în primă fază, s-a uitat fix într-o cameră de supraveghere.

Totul a avut loc pe data de 9 februarie 2023, în jurul orei 22.30, într-o sală de jocuri de noroc situată de pe Calea Dorobanţilor din Capitală.

Citește și: Povestea a doi soți români care au reușit să creeze un produs unic în Europa. Au muncit timp de 10 ani pentru el: „La început ne-am jucat”

Tânăra în vârstă de 22 de ani a pierdut banii la aparate, iar apoi s-a întors în sală, "înarmată" cu un spray de gândaci, foarte decisă să recupereze banii pierduţi.

Imediat după ce i-a cerut angajatei sălii de jocuri o ţigară, mama a doi copii s-a uitat fix într-o cameră de supraveghere şi apoi a atacat-o pe femeie. Așa a reușit tânăra să pună mâna pe o sumă importantă de bani înainte de a fugi.

Conform unor surse din anchetă, femeia purta un hanorac "Marvel Avengers".

Citește și: Alina este românca care a obținut medalia de aur la Campionatele Paralimpice din Italia. Atleta a obținut un nou record


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si