"Imi pare rau ca, dupa 30 de ani de zile in care am crescut in televiziuni si dupa 3 ani de zile de cand am renuntat la colaborarea cu TVR, am acceptat sa imi calc pe principii si sa particip la o emisiune de-a acestui post TV. Imi cer scuze fata de admiratorii mei, ca poate s-au uitat si nu am apucat sa le spun sau transmit mai nimic, si le promit, in continuare, aparitii la posturi de televiziune unde ti se ofera timp sa exprimimi cat de cat ceva.

Pacat! Televiziunea Romana colcaia de profesionisti pe vremuri. Am prins acele vremuri, am si colaborat cu multi dintre acestia si va ramane mereu o mare onoare pentru mine. Din pacate, acele vremuri de glorie ale acestei televiziuni au apus...

Cred ca sunt singurul om din lume care a stat la machiaj mai mult decat in emisiunea propriu-zisa, in conditiile in care la machiaj stau maxim 10 minute”, a afirmat Florin Vasilica", a scris Florin Vasilica pe Facebook.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Prezentatorul Radu Andrei Tudor a lamurit lucrurile si a explicat exact ce s-a intamplat.

„Cu tot respectul, Florin, insa nu e fair sa ataci TVR in modul acesta. Cred ca ai fost tratat cu respectul cuenit si mi-am cerut personal scuze pentru ca a fost mai putin timp. insa, daca vrem sa fim onesti pana la capat, as vrea sa intram in detalii si sa spunem ca evenimentele in desfasurare ne-au determinat sa reducem din timpul de emisie alocat partii tale.

imi cer eu din nou scuze. in alta ordine de idei, TVR a fost prima televiziune unde te-ai vazut prima data, asa cu telespectatori putini si cu oameni neprofesionisti, dupa cum afirmi, cred ca TVR a pus o piatra de temelie in devenirea ta. Eu imi permit sa te rog sa meditezi la cele scrise si imi pare rau ca s-au intamplat lucrurile intr-un fel care sa produca asa un mare deranj. Multa sanatate, succese, maturitate si onestitate iti doresc. si inca ceva. Daca tu creza ca nu se uita nimeni la TVR, de ce ai acceptat invitatia? Promit ca nu va mai exista o alta ocazie pentru astfel de discutii, cel putin in privinta emisiunii „Pulsul Zilei.

Un mare artist, Liviu Vasilica, probabil ca se rasuceste in mormant stiind ca fiul sau arunca cu noroi in postul de televiziune datorita caruia a ajuns sa devina un nume respectat de toti romanii. Nu e o atitudine de profesionist ”. Toate bune”, a declarat Radu Andrei Tudor in exclusivitatea pentru Libertatea.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si