Close sidebar
Close sidebar

Scandal la audierea lui Liviu Dragnea. Mai multi protestatari l-au incercuit pe seful PSD si i-au cerut demisia

A fost mare scandal la Curtea Suprema de Justitie! Mai multi protestatari l-au incercuit pe seful PSD, Liviu Dragnea si i-au cerut demisia! O femeie i-a adus chiar hartie si pix, dar presedintele Camerei nu si-a scris demisia. De altfel, nici nu prea are motive a primit o veste foarte buna de la judecatori!

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Liviu Dragnea nu a avut de luptat astazi doar cu procurorul care il vrea dupa gratii. Cativa protestatari au venit special la Curtea Suprema pentru a-i cere socoteala.

Doamna din imagine i-a cerut demisia lui Liviu Dragnea chiar in sala de judecata. A fost imediat evacuata de jandarmi. Dupa o ora, a ajuns din nou fata in fata cu liderul PSD.

"V-am pregatiti o coala si un pix! Ce parere aveti?"

Citeste si: „Pentru ce ai lăsat copilașul tău?”. Momente de coșmar la înmormântarea lui Ionuț, tânărul din Iași care și-a luat viața în curtea părinților! Familia lui este îngenuncheată de durere- kanald.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: UPDATE. Incendiu uriaș în Maramureș: Flăcările scăpate de sub control au ajuns la case și un rezervor de motorină, grad maxim de alertă- antena3.ro

Dragnea nu si-a scris demisia. In schimb, a avut alt raspuns.

"Cred ca dumnevaoastra doriti demisia mea din viata. Nu! Stiti de ce nu? Pentru ca imi doresc o partida de pescuit cu dumneavoastra. Sunt multi cei care va sustin"

Chiar si interviul dat de Liviu Dragnea in legatura cu procesul sau a fost tulburat de protestatari.

"Am vazut ca toti avocatii sustin, l-am intrebat si a spus ca este o cutuma!
Felicitari pentru rezistenta! Sunteti colega cu Victor Ponta, sa inteleg?"

A 4 persoana inculpata in dosarul lui Liviu Dragnea a recunoscut astazi acuzatiile, pentru o pedeapsa mai mica. In schimb, fosta sotie a liderului PSD a cerut sesizarea Curtii Constitutionale in legatura cu acuzatia de abuz in serviciu care i se aduce. Instanta i-a aprobat cererea, iar o solutie pozitiva il poate ajuta chiar  si pe liderul PSD. Sa fie Bombonica Prodana "pestisorul de aur" care ii va implini cea mai arzatoare dorinta?

"Pestisorul de aur este o poveste, nu exista, din pacate! Nu credeti in povestea lui."

Presedintele PSD si al Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, este acuzat ca ar fi ajutat ca 2 membre PSD sa fie angajate fictiv la Directia de Protectie a copilului Teleorman. Acestea ar fi incasat salariile, desi nici macar nu treaceau pe la munca, sustin procurorii.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI