In imaginile surprinse de un amator se vede cum unul dintre indivizii violenti darama o vitrina. Pe jos sunt sunt numai bucati de mobilier si resturi de mancare.

Se pare ca intreg scandalul ar fi pornit de la o nota de plata. Doi clienti l-ar fi acuzat pe ospatar ca ar fi vrut sa-i pacaleasca cu nota de plata.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Chelnerul si seful de sala i-au dat afara pe cei doi indivizi care au devenit recalcitranti. Odata evacuati, acestia ar fi inceput sa-si imparta pumni si picioare, iar apoi s-au facut nevazuti. Din pacate, in bataia generala victima a picat si o fata minora. Aceasta a fost lovita din greseala. 

Trei ambulante au ajuns la fata loculuii, iar copila a fost trasnportata cu una dintre ele la Spitalul Judetean pentru ingrijiri medicale.

Politistii au declansat o ancheta si urmeaza acum sa-i gaseasca pe batausi si sa stabileasca de la ce a pornit intregul scandal.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si