TURCAN:  eu simt nevoia sa protestez, modalitatea prin care o face  e delcaratia in fata voastra, votul la motiune, elaborarea motiunii, pt ca asa e firesc sa protestam

Niciunul dintre membrii PSD nu a ramas sa asculte motiunea, care a fost semnata de 148 de parlamentari si reprezinta un prim pas al PNL-ului in incercarea de a da jos Guvernul.


Deputatul Valceanu, care a luat cuvantul la pupitru, a fost chiar luat peste picior la finalul discursului sau.

Documentul, inregistrat de PNL inca de saptamana trecuta, a fost marul discordiei in cele doua Camere Parlamentare, de la bun inceput.

TURCAN:  am dorit o predictibilitate si am solicitat o predictibilitate, biroul permawnanet sa fie convocat cu 24 de ore inainte si sedinta in care se stabileste programul de lucru sa stabileasca programul pentru tot procesul de dezbatere a motiunii de cenzura.

Chiar si acum, dupa citirea in Plen, motiunea starneste controverse.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Primele imagini din timpul cutremurului care a zguduit România. Ce a surprins o cameră din Buzău. VIDEO- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Liberalii il acuza pe presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, ca tergiverseaza stabilirea datei de votare a motiunii, care, conform legii, trebuie sa aiba loc la 3 zile dupa citirea actului.

Motiunea depusa de Opozitie are nevoie de 234 de voturi din 465, ca sa fie adoptata. In sedinta de astazi s-a stabilit ca votul pentru motiune sa aiba loc saptamana viitoare.
Intre timp, in mai multe orase din tara, au continuat protestele fata de Revolutia fiscala facuta de Guvern.

Monica este asistenta la o maternitate din Timisoara si lucreaza din greu ca sa isi poata intretine familia. Femeia a iesit in strada, convinsa fiind ca revolutia fiscala ii va taia din salariul,  si asa foarte mic.

Grija zilei de maine l-a scos in strada si pe Marius, un tanar de 20 de ani, student la Politehnica.
CLUJ-NAPOCA

Si clujenii s-au alaturat protestului din tara.

Au fost peste 2000 de oameni in centrul orasului. Toti au pornit in mars pe bulevardul Eroilor, acolo unde se afla si sediul PSD. Pe cladirea partidului au fost proiectate si diferite mesaje.

Suntem aici pentru a apara niste schimbari in care noi credem pe care vrem sa le vedem. Vrem in primul rand renuntarea la legile justitiei care sunt acum in Parlament, vrem ca justitia sa ramana independenta."

La Constanta, mai multe zeci de persoane au iesit  in strada.

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si