Au fost momente cumplite noaptea trecută pe Bulevardul 1 Mai, în municipiul Călărași! Un bărbat a fost înjunghiat de mai multe ori de fostul concubin al iubitei sale, lângă un restaurant.

Filmul atacului sângeros din Călărași

Dumitru Florică ar fi pus la punct întregul atac. De asemenea, înainte de atac, bărbatul ar fi avut un schimb de mesaje cu fosta lui iubită, cu care ar avea de altfel și un copil.

Mai apoi, acesta a mers în jurul orei 22:00 în faţa restaurantului în care lucra fosta iubită şi actual concubin al acesteia, acolo unde și-a așteptat victimele.

În scurt timp, concubinul femeii a fost înjunghiat în zona toracică și în picior, iar mai apoi atacatorul a dispărut. Bărbatul de 37 de ani a fost transportat de urgenţă la spital, cu ultimele puteri el reușind să se târască până la trotuar, acolo unde s-ar fi sprijinit de o conductă. 

Înjunghiat Călărași

Imagine reprezentativă pentru o ambulanță.

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Citește și: Câți ani de închisoare a primit șoferul de 21 de ani care a ucis un copil de 11 ani pe trecerea de pietoni? Tânărul a lovit în plin un grup de elevi

Oamenii legii au reușit să-l prindă și pe agresor, care potrivit apropiaților nu ar fi o persoană agresivă. Cineva a dezvăluit însă că acesta ar fi bolnav, iar în ultimul timp era foarte supărat.

Acum, pe numele său a fost deschis un dosar penal pentru tentativă de omor. El riscă să stea ani buni după închisoare pentru răzbunarea la care a recurs.  

Robert și-a atacat iubita din gelozie, iar apoi a regretat

Un caz similar a avut loc vineri în Drobeta-Turnu Severin. Acolo, Robert, un adolescent în vârstă de 16 ani și-a înjunghiat iubita pe stradă, în plină zi. Acesta ar fi urmărit-o când a plecat de la școală, iar după un schimb de replici a scos cuțitul din ghiozdan. După ce a văzut ce a făcut el a vrut să-și ia viața. 

Mara înjunghiată Drobeta-Turnu Severin

Ea este Mara, tânăra înjunghiată în Drobeta-Turnu Severin.

[Sursa foto: Observator]

Citește și: Cine sunt cei doi tineri din Drobeta-Turnu Severin care își puteau pierde viața în urma unui conflict? Mara i-ar fi spus lui Robert că vrea despărțirea

În cele din urmă, ambii tineri au ajuns în sala de operație, iar Robert a fost transportat în stare gravă la spitalul din Craiova. Mara ar fi vrut să se despartă de el, însă băiatul nu a acceptat.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si