Close sidebar
Close sidebar

Schimbare radicala de look pentru Gica Popescu! Dupa eliberarea din inchisoare, fostul mare fotbalist si-a vopsit parul

Gica Popescu a fost invitat in cadrul emisiunii Sinteza Zilei, de la Antena 3, in care a vorbit despre viata sa in detentie, dar si dupa eliberare.

Petru Luca,


DISTRIBUIE
acest articol

Popescu a marturisit in emisiunea lui Mihai Gadea ca cele mai grele momente din detentie au fost acelea in care a murit tatal sau, afectat de drama baiatului, dar si atunci cand a trebuit sa le explice celor doi copii de ce va lipsi atata timp de acasa. Referitor la actuala generatie din fotbalul romanesc, Popescu a spus ca este cea mai slaba din istorie, iar Iordanescu nu mai este antrenorul de acum 20 de ani, si un personaj pe care efectiv nu il mai cunoaste.

Gica a declarat ca s-a certat iremediabil cu Tata Puiu, nu de la fotbal, dar ca prefera sa pastreze motivul numai pentru el, nu si pentru public. Asistenta a observat si ca fostul fotbalist, ajuns la 48 de ani, a afisat un look schimbat, "Baciul" alegand sa-si vopseasca parul, renuntand la firele albe pe care le avea la iesirea din penitenciar.

Citeste si: Un nou cutremur în această dimineață, în România! Ce magnitudine a avut și unde s-a resimțit- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Melania Trump spune că este „mândră” de fotografiile cu ea nud: „De-a lungul istoriei artiști au venerat corpul uman”- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI