Impresara este mereu în centrul atenției prin aparițiile sale extravagante, prin postările sexy, dar și prin declarațiile sale. Acum, Anamaria Prodan a renunțat la tatuajul cu chipul lui Laurențiu Reghecampf.

Anamaria Prodan i-a acoperit chipul lui Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan i-a acoperit capul antrenorului cu un vultur. Nimic nu este ales la întâmplare, vulturul fiind o pasăre răpitoare și puternică, exact cum este și impresara.

Citeste si: Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf amână divorțul. Cei doi nu s-au prezentat la tribunal

La începutul divorțului, Anamaria Prodan a declarat că nu o să șteargă tatuajul cu antrenorul, însă se pare că a trecut peste.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

"Nu există alte variante. Marele tatuaj rămâne aici, înclusiv numele lui pe care-l am scris. Totul rămâne pe corpul meu, aici unde sunt. Nu am motive să le șterg. Am multe, care îmi aduc aminte de el, dar totul rămâne intact, căci este tatăl copiilor mei.", a declarat Anamaria Prodan.

Ce a declarat Anamaria Prodan în legătură cu tatuajul, la începutul divorțului

"Nu există alte variante. Marele tatuaj rămâne aici, înclusiv numele lui pe care-l am scris. Totul rămâne pe corpul meu, aici unde sunt. Nu am motive să e șterg. Am mult, care îmi aduc aminte de el, dar totul rămâne intact, căci este tatăl copiilor mei.", a declarat Anamaria Prodan.

Citeste si: Anamaria Prodan, reacție dură la adresa lui Laurențiu Reghecampf: ”Papagalii vorbesc mult”

Impresara duce o luptă cu Reghecampf și pentru păstrarea numelui de familie, la care antrenorul i-a cerut să renunțe.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si