Spre exemplu, cei de la Complexul Energetic Hunedoara vor beneficia de prima de Craciun. Cei de la ziare.com scriu ca acestia vor primi tichete cadou in cuantum de 350 de lei, asta dupa ce anul trecut nu au primit niciun leu ca prima de sarbatori.

Darius Campean, liderul Sindicatului "Muntele", a fost saptamana trecuta la masa negocierilor alaturi de cei de la conducerea CEH si a reusit sa obtina prime de

Craciun pentru angajati. "A fost o prima sedinta la care am participat, saptamana trecuta, iar acum am mai avut inca una. Din fericire am reusit sa cadem de comun acord. Nu va pot spune despre ce suma este vorba, dar este mai mare decat prima de Paste. In perioada 19-21 decembrie, ar trebui ca angajatii sa primeasca aceste prime, care sunt sub forma unor tichete cadou. Anul trecut, salariatii nu au primit nicio prima de Craciun, deoarece firma era in insolventa", a declarat Darius Campean, liderul Sindicatului "Muntele".

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Angajatii de la Complexul Energetic Hunedoara se pot considera norocosi, daca stam sa ne gandim ca ei au luat prima 250 de lei si de Paste. De acest beneficiu de Craciun se vor bucura peste 4.400 de salariati de acolo. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si