Incepand de luni, locuitorii din Bucuresti si Ilfov, vor putea sa isi aleaga ziua si ora la care vor sa depuna documentele in vederea inmatricularii, transcrierii vehiculelor sau a preschimbarii permiselor de conducere.

Acest lucru va putea fi facut prin rezervare online iar ea se va putea face pe site-ul public al Institutiei Prefectului, www.prefecturabucuresti.ro, in submeniul dedicat Serviciului public comunitar regim permise de conducere si inmatriculare a vehiculelor.

Pentru cei din Ilfov se va face acelasi lucru dar pe siteul www.prefecturailfov.ro.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și-a lăsat tatăl și a plecat din România, dar nu s-a întors nici la Monica Gabor. Unde se află în aceste momente fiica lui Irinel Columbeanu?!- wowbiz.ro

Procedura de rezervare este perezentata detaliat pe cele doua site-uri, iar cetatenii care detin o astfel de rezervare se pot prezenta la ghiseele dedicate in acest sens.

Cei care nu aleg aceasta metoda de rezervare vor putea in continuare sa depuna actele ca si pana acum, in baza unor bonuri de ordine, mai anunta cei de la Directia Regim Permise de Conducere.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si