In urma cu cativa ani, Paul Lambrino si-a schimbat numele, in buletinul lui acum fiind trecut in dreptul numelui de familie- Al Romaniei. La inceputul verii, cand a aflat ca pe print il cheama asa in buletin, avocatul Sebastian Bodu,  fost sef al Fiscului si fost europarlamentar, a anuntat ca va da in judecata autoritatile pentru ca au permis asa ceva.

Sebastian Bodu vrea sa-i ia printului Paul numele de "Al Romaniei" din buletin
Sebastian Bodu vrea sa-i ia printului Paul numele de "Al Romaniei" din buletin

"Eu, ca roman sunt prejudiciat, am un interes legitim, prin faptul ca un alt cetatean isi aroga numele statului al carui cetatean sunt. Asa ceva e anormal, nici macar numele de botez nu il poti lua in halul asta pentru ca noul Cod Civil interzice sa pui unui copil nume ciudate, ridicole sau care incalca ordinea publica", spunea atunci politicianul.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Cererea lui Sebastian Bodu a fost aprobata, iar astazi are loc primul termen al procesului prin care politicianul solicita stergerea  numelui “Al Romaniei” din toate actele de identitate ale printului Paul. “Am termen (…) cu Prins Pol, pe care vreau sa il las fara nume. Hai Alteta, la cremenal!”, a scris Bodu pe pagina sa de socializare.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si