Duminica aceasta, de la ora 22:00, emisiunea “Asta-i Romania” ni-l prezinta pe Sebastian Dobrincu, romanul fenomen care la numai 21 de ani a uimit lumea, devenind un nume respectat in lumea gigantilor informaticii. Performantele romanului uimesc companii precum Apple, Facebook, TikTok si Spotify care se lupta ca sa il aiba ca partener de business. La cei 21 de ani ai sai, varsta la care alti tineri nici nu se gandesc sa isi croiasca un drum in viata, Sebastian Dobrincu este un om de afaceri de succes.

Sebastian se imparte intre America, unde locuieste in Los Angeles, si Romania.

“In San Francisco ne-am deschis un birou, si acolo sunt in jur de 10-11 angajati; eu m-am mutat, de curand, in Los Angeles; incercam sa deschidem si acolo un birou <pilot>, iar o parte din angajatii vechi au ramas in New York. Avem oameni care ne ajuta in vanzari si relatii clienti chiar si in Filipine. Avem o echipa inchegata, distribuita in toata lumea si ne organizam foarte bine, indiferent de fusul orar. Ne sincronizam, stim fiecare ce are de facut”, spune Sebastian Dobrincu.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

In spatele povestii de succes, Sebastian este un tanar simplu si modest. Sebastian este unul dintre cei mai tineri milionari pe care Silicon Valley i-a dat vreodata. El este deja in lista Top Forbes a celor mai bogati si tineri 30 de europeni.

“Nu a fost niciodata ambitia mea sa fac primul million de euro. E mai putin important cand l-am facut, la ce varsta.

Important este ceea ce am oferit si sunt multumit de munca pe care am depus-o. Nici cand eram mic, la varsta de 7-8 ani, si locuiam cu parintii, nu ma gandeam ca vreau sa fac bani din asta. Banii au venit ca o recompensare a muncii pe care am depus-o. Banii nu am fost si nici nu sunt o tinta, sau un scop in viata, pentru mine”, marturiseste tanarul.

Cand si de unde a inceput totul ne spune Sebastian, duminica aceasta, de la ora 22:00, la “Asta-i Romania!”. 

Tot duminica, la “Asta-i Romania!” aflam care sunt orasele care au primării “de pus in rama”, care le au scos din anominat. La Voinesti, in Iasi, primaria functioneaza intr-un conac vechi de 200 de ani, care a apartinut familiei Negruzzi, si la Bacau, la Prajesti, gasim primaria cu piramida de sticla, ridicata de fostul primar dupa modelul muzeului Luvru, din Paris.

Nu ratati duminica aceasta, de la ora 22:00, o noua editie “Asta-i Romania!”, emisiune prezentata de Mihai Ghita, la Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si