Iată cu ce probleme de sănătate ai putea să te confrunți în funcție de ziua de naștere:

Cifra 1

Persoanele care au cifra vibratiei interioare 1 sunt predispuse la afectiuni psihice sau neurologice. Pentru a se feri de acestea, trebuie sa invete sa se dezica de dezechilibru si de frustrari si sa actioneze in conformitate cu dorintele si cu instinctele lor. Este foarte important ca stima lor de sine sa fie intotdeauna la un nivel ridicat si de aceea trebuie sa ramana mereu loiali conceptelor in care cred.

Citeste si: Ministrul propus pentru Transporturi: Tronsonul de metrou Drumul Taberei – Eroilor nu va putea fi recepţionat în 2019

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: O nouă dramă în familia Melencu. Bunicul Luizei ei nu mai rezită mult: "Am o durerea în suflet și o să mor cu ea cât de curând"

Cifra 2

Persoanele cu cifra vibratiei interioare 2 sunt foarte sensibile in ceea ce priveste consumul de lichide. Deshidratarea sau circulatia deficitara a sangelui sunt destul de comune in cazul acestor persoane.

Daca ai aceasta cifra de vibratie interioara, trebuie sa inveti sa te hidratezi corect si sa iti pui sangele in miscare prin exercitii cardio.
Cifra 3

Cei nascuti cu cifra vibratiei interioare 4 pot ajunge sa sufere de anumite afectiuni din simpla lipsa de interes sau de raspuns la stimulii lor interni. Daca esti nascut in data de 3, 12, 21 sau 30 este foarte important sa ai un stil de viata hedonist si sa iti satisfaci cu masura toate poftele, nicidecum sa ti le reprimi in totalitate.

Citește în continuare aici


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si