In aceasta seara, la “40 de intrebari cu Denise Rifai”, emisiune difuzata la ora 23:00, la Kanal D, Marian Vanghelie, fost primar al sectorului 5 al Capitalei, personalitate vocala si controversata a politicii romanesti, va clarifica aspecte din viata sa profesionala si personala, vehiculate in spatiul public, prin intermediul presei, de-a lungul timpului.

Fostul primar al sectorului 5, Marian Vanghelie, va primi cele mai incomode întrebări

Prezenta astazi in cadrul Stirilor Kanal D de la ora 12:00, Denise Rifai i-a invitat pe telespectatori sa urmareasca in aceasta seara emisiunea pentru a afla lucruri surprinzatoare despre Marian Vanghelie.

Ii curge politica prin sange, inca are probleme in justitie,(....) este innebunit sa faca bani, are treaba multa in continuare, candideaza si iubeste ”, a spus Denise Rifai despre invitatul ei din aceasta seara.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

„Ce nota v-ati da la limba romana?”,  „Este adevarat ca ati vrut sa-l bateti pe Adrian Nastase?”, „Cati bani ati facut in politica?”, „Ati spalat bani cu vanghelioanele?” sunt doar cateva dintre intrebarile sensibile, la care va raspunde, in aceasta seara, de la 23:00,  Marian Vanghelie.

Citeste si: Marian Vanghelie, fata in fata cu Denise Rifai

Citeste si: Actorul Florin Zamfirescu crede că Liviu Dragnea e degeaba la închisoare: „Stă la pușcărie pentru nici o vină, decât aceea că a vrut să răstoarne planurile Bilderberg”

Denise Rifai susține că toți invitații emisiunii îi iubesc parfumul acesteia

Intrebata despre abilitatea de a obtine raspunsuri la intrebari incomode si despre ritualul de la care nu se abate inainte de a merge in platoul emisiunii pentru filmare, Denise Rifai a dezvaluit un amanunt interesant.   

“Am un parfum anume pe care il iubesc toti invitatii  mei si cu care reusesc  sa le <sustrag> informatiile ”, a spus aceasta zambind.

Nu pierdeti, in aceasta seara, de la ora 23:00, la Kanal D, “40 de intrebari cu Denise Rifai”, un maraton al intrebarilor incomode, cu Marian Vanghelie invitat.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si