Într-un decor de poveste, de unde nu lipsesc iepurașii, ouăle încondeiate și florile, familiile își creează amintiri pe care nu le vor uita niciodată. La Ploiești, fotografii muncesc toată ziua ca să imortalizeze momentele frumoase, într-o atmosferă de Paște. Este și cazul lui Ionuț și Delia, care au venit alături de fiica lor pentru a imortaliza momentul.

Citește și: CFR Călători va suplimenta trenurile, de Paște, pe rutele aglomerate

Delia: ”Decorul ne-a plăcut foarte mult și celei mici i-a plăcut, s-a uitat direct în cameră, e foarte fotogenică, cred că în viitor o să fie vedetă.”

Pregătirile pentru ședintele foto au început de o lună

Pregătirile pentru ședințele foto de Paște au început de mai bine de o lună. O echipă întreagă a lucrat la amenajarea decorurilor specifice acestei sărbători, iar acum se bucură de un adevărat succes.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Mama Luizei Melencu, în pragul sinuciderii! A fost la un pas să recurgă la un gest extrem- wowbiz.ro

Mircea Mihalache, director studio foto: ”Sunt programări și înainte de Paște, și după Paște. Cam toată lumea consideră că e necesar să aibă o amintire de la noi din studio.”

Alina Mihalace, editor foto: ”Ne ia undeva la o săptămână maxim să le înmânăm fotografiile digitale, sunt cuprinse între 30 și 45. După ce le dăm fotografiile digitale putem procesa și magneți ce-i pun pe frigider sau le dă bunicilor drept cadou.”

Cât costă o ședință foto cu familia de Paște 

Prețul unei astfel de ședințe începe de la 350 de lei și poate ajunge până la 550 de lei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si