„Apare o referire la aceasta inregistrare si in raportul Corpului de Control. Intreaga derulare a operatiunii, asa cum a fost ea fixata tehnic, este deja pusa la dispozitia Parchetului, in cadrul anchetei pe care procurorii o desfasoara,” a spus ministrul, potrivit Digi24.

Dragos Tudorache sustine ca la nivelul judetului Sibiu nu exista proceduri referitoare la gestionarea unor astfel de situatii de urgenta. Raportul Corpului de Control al MAI a demonstrat ca responsabilitatea apartine autoritatilor, care ai fi trebui sa coordoneze actiunea, in special a seful politiei municipale Sibiu.

Totodata, toate masurile politiei au fost luare in „graba”, desi ursul s-a plimbat trei ore pe strazile orasului.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

„In raport apare ca fiind o instructiune data din partea sefului politiei, cel care coordona operatiunea ”, a mai precizat acesta.

Ba mai mult, acelasi raport arata ca in momentul in care a fost impuscat, „ nu mai exista un pericol iminent pentru viata oamenilor, era o curte bine delimitata unde se putea incerca tranchilizarea".


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si