Într-unul din romanele sale, autoarea Margaret Atwood scrie: „Un divorț este ca o amputare: supraviețuiești, dar ești mai puțin”.

Având în vedere acea metaforă și multe statistici sumbre, s-ar părea că trăim în epoca invalizilor care merg. Ce spune horoscopul despre acest subiect?

Citește și: Horoscop 8 iulie 2023. Scorpionii vor primi multe vești bune astăzi

Există probabil mai multe motive pentru a divorța decât motive de a te căsători cu cineva, inclusiv tabieturile enervante ale partenerului, ideile fixe, un anevrism care-i modifică personalitatea sau dorința de a culca cu

altcineva...

Sunt totuși zodii în horoscop care tratează cu tact și echilibru toate dezacordurile care apar într-o căsnicie, în timp ce alte zodii tună, fulgeră și explodează când se simt răniți în "lanțurile iubirii".

Citește și: Mercur intră în Leu pe 10 iulie 2023. Cum va fi perioada următoare pentru fiecare zodie

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Deloc surprinzător, ratele divorțurilor au crescut în perioadele de după lockdown-ul prelungit din pandemia COVID-19, scrie NY Post.

Ce zodie din horoscop divorțează cel mai ușor

Vești proaste pentru cei care și-au găsit online sufletul pereche. Cercetările sugerează că cuplurile căsătorite care s-au întâlnit prin intermediul aplicațiilor de întâlniri au șanse semnificativ mai mari să divorțeze decât cele care și-au întâlnit potrivirea prin alte căi.

Citește și: Marte în Fecioară, începând cu 10 iulie. Previziuni pentru fiecare zodie

Deși există multe drumuri care duc la discordie și o multitudine de motive pentru a renunța la aceasta, un semn din zodiac este cel mai susceptibil să-și părăsească jurămintele și să iasă rapid din contractul social cu partenerul de viață.

Vărsătorul- o viață fără compromisuri

Vărsătorul este un semn fix, ceea ce înseamnă că nativii se țin de ceea ce și-au propus, dar stabilitatea nu se aplică în tărâmul relațiilor, ci mai degrabă al propriilor idealuri inflexibile.

Alte zodii fixe precum Taurul, Scorpionul și Leul au toate motivele lor pentru a rămâne căsătoriți: Taurul nu poate fi deranjat să găsească un loc nou în care să trăiască, Leul nu poate suporta eșecul romantic și Scorpionul nu vrea ca nimeni să le deranjeze finanțele.

Citește și: Horoscop 9 iulie 2023. Leii vor pleca într-o călătorie spontană

Vărsătorul este mult mai indiferent și ridică din umeri spre trecut. Neacceptând deloc compromisuri, Vărsătorii călătoresc pe linia dintre geniu și nebunie și, așa cum vă va spune orice soț suferind, nu este un om cu care să trăiți ușor pe o perioadă lungă de timp.

Citeste si: Monica Tatoiu, despre greutățile prin care a trecut în adolescență! În ce condiții a stat femeia de afaceri: „Aveam leucoplast pe ușă, iar ploșnițele treceau prin leucoplast.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

Vărsătorii sunt răzvrătiți și rebeli prin natură, născuți să pună la îndoială status quo -ul, starea de fapt, să împingă limitele și să conteste convențiile, ceea ce nu-i face potriviți pentru regulile căsătoriei tradiționale.

Citește și: Horoscop 10 iulie 2023. Cum se anunță începutul de săptămână pentru nativii din zodiac?

Acești oameni tind să se identifice prea mult cu ideea că ei înșiși sunt mereu străini prin lume și, atunci când apare un conflict, revin la credința auto-liniștitoare, dar limitatoare personal, că se simt mai bine singuri.

Nu este o poziție utilă atunci când încercați să faceți pași în tandem...


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si