Close sidebar
Close sidebar

Senatul Romaniei a adoptat tacit reducerea numarului de parlamentari la 300. "Normal ar fi sa dezbatem si sa aprobam asta si in Camera Deputatilor!"

Referendumul pentru familie se apropie cu pasi repezi si deja lucrurile par ca se misca si la nivelul alesilor Statului. Un astfel de referendum, cel pentru reducerea numarului de parlamentari la 300, a avut loc si in 2009, dar nici pana acum dorinta poporului nu a fost pusa in aplicare.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Acum, cu doua saptamani inainte de Referendumul pentru Familie, multe voci au spus ca si acesta va avea aceeasi soarta ca cel din 2009. Ei bine, se pare ca lucrurile se schimba. Senatul Romaniei a adoptat tacit legea de reducere a numarului de parlamentari la 300.

Aceasta initiativa trebuie sa mai treaca acum si de Camera Deputatilor pentru a deveni oficiala.  "Initiativa PMP privind reducerea numarului de parlamentari la 300 a fost adoptata tacit de catre Senat. In plina campanie pentru un nou referendum, oiata ca este posibil sa punem in aplicare rezultatul referendumului din 2009. Chiar daca tacit, chiar daca atat de tarziu. Acum actuala putere are ocazia sa demonstreze ca nu doar mimeaza preocuparea fata de respectarea vointei poporului prin referendum, ci chiar o respecta. Acum, normal si corect, ar trebui sa intre pe ordinea de zi, in plenul Camerei Deputatilor. Aici trebuie dat votul final pentru adoptarea acesteia.

Abia atunci vor fi credibili in legatura cu referendumul convocat pentru 6-7 octombrie", a scris Eugen Tomac pe Facebook.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: O descoperire arheologică i-a șocat pe cercetători, în Germania: „Răzbunătorul” îngropat cu pietre mari pe piept ca să nu învie- antena3.ro

Legea a trecut de Senat pentru ca s-a depasit termenul pentru dezbatere, asa ca legea se considera adoptata in prima camera sesizata. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI