Close sidebar
Close sidebar

Sentinta record. Un grec a fost condamnat la 103 ani de închisoare! De ce este acuzat barbatul

Justiţia elenă l-a condamnat duminică pe un cetăţean grec la o sentinţă record de 103 ani în spatele gratiilor pentru trafic de migranţi, după ce şi-a folosit feribotul pentru a transporta migranţi pe apele Mării Egee, scrie News 24.

,


DISTRIBUIE
acest articol

Inculpatul, în vârstă de 63 de ani, a fost arestat de autorităţile elene în iunie 2015, după o urmărire de câteva ore în apropierea insulei Tilos. Atunci, paza de coastă a descoperit 47 de migranţi, dintre are 14 copii, la bordul ambarcaţiunii grecului, scrie news.ro.

Bărbatul, care a permis înainte debarcarea unui grup de migranţi, a pornit înapoi spre largul mării după ce paza de coastă a tras câteva focuri de avertizare.

Nu este pentru prima dată când inculpatul păseşte greşit. Cetăţeanul grec a fost judecat anterior pentru trafic de migranţi şi a fost suspect într-un caz legat de scufundarea intenţionată a unei ambarcaţiuni cu migranţi.

Peste 800.000 de migranţi, care au fugit de război şi persecuţie, au ajuns pe insulele elene în 2015.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Astronauții rămași blocați în spațiu până anul viitor vor vota plutind, de pe orbita Pământului, la alegerile prezidențiale americane- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI