Prioritățile femeii sunt simple: economisirea de bani, dar și salvarea mediul înconjurător.

„Dacă ți-ai dorit vreodată să trăiești o viață în care să renunți la programul tău de muncă de la 9 la 5 și să te conectezi cu natura și să trăiești ca un om, așa cum ar trebui să trăim, cufundați, conectați și în... liniște și pace”, a povestit Carly, cunoscută sub numele de @rewildcarlyrose, pe rețelele de socializare.

Și-a dat demisia pentru a trăi la țară. Povestea femeii care susține că toaleta din curte o ajută să salveze bani. „Ești cea mai tare”

Citește și: Șocul pe care l-a trăit un bărbat atunci când l-a cunoscut pe iubitul fiicei lui. Cu cine se întâlnea fata? "Mi l-a prezentat sub un nume diferit"

Femeia nu numai că are încredere 100% în căile pe care a ales să le urmeze, dar îi și învață pe alții cum să se întoarcă la originile pe care le au cu natura.

Carly își împărtășește secretele pe rețelele de socializare

Potrivit lui Carly, stilul ei de viață oferă șansa de a învăța totul despre hrană, fermentare, solare, educația la domiciliu și despre coacerea aluatului.

Femeia susține că există și alte avantaje prin a-ți crea o oază de liniște în natură, precum: grădinăritul organic, îmbrățișarea conceptului de minimalism, dar și activitățile de creare, cum ar fi proiectele DIY.

Citește și: El este cel mai păros bebeluș. La doar un an, micuțul are mai mult păr pe corp decât majoritatea bărbaților adulți. „Arată de parcă are 35 de ani”

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Mai mult, ea a explicat cum poți învăța să construiești o casă mică și cea mai atrăgătoare decât vilele de lux, cu care poți lucra de oriunde. Iar asta include și lucratul din sălbăticie.

Unii dintre adepții de pe rețelele de socializare ai femeii par să înțeleagă modul de viață pe care îl descrie: „Ca un om”.

„Încrederea în sine, supraviețuirea și libertatea ne-ar putea unifica pe toți. Dacă l-am lăsa”, a spus unul dintre susținătorii lui Carly. 

Și-a dat demisia pentru a trăi la țară. Povestea femeii care susține că toaleta din curte o ajută să salveze bani. „Ești cea mai tare”

Femeia susține că salvează bani având toaleta în curte

De asemenea, Carly le-a prezentat urmăritorilor ei toaleta de compost pe care o are în aer liber, cu care susține că economisește bani. Ea a descris-o ca fiind „mai bună decât o toaletă obișnuită”.

Mai mult, femeia spune că datorită dependenței de instalații sanitare, dar și a conexiunii cu apa curentă, economisește bani. Carly pare să aibă mulți adepți ai metodelor ei naturale de viață.

„Ești cea mai tare persoană de pe TikTok”, a spus cineva în secțiunea de comentarii a unuia dintre video-uri.

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Și-a dat demisia pentru a trăi la țară. Povestea femeii care susține că toaleta din curte o ajută să salveze bani. „Ești cea mai tare”

Citește și: Un cuplu a încercat să păcălească o ospătăriță pentru a nu achita nota de plată. Femeia a povestit totul pe rețelele de socializare

Un alt spectator a fost inspirat de modurile ei de a economisi apă ale tinerei: „Ești atât de inteligentă!”

Toaleta din aer liber a fost atât rentabilă, dar și ecologică. Carly a explicat cum a economisit bani și a ajutat la furnizarea de nutrienți pentru plantele din jur.

Mai mult, aceasta a mai remarcat că baia era o soluție pentru atunci când apa este deficitară.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si