Close sidebar
Close sidebar

Si-a snopit in bataie iubita apoi i-a trimis o coroana de flori acasa. Campionul mindial la kickboxing, Marius Ursoi, s-a sinucis de teama sa nu intre la puscarie

De teamă că va ajunge din nou în spatele gratiilor şi-a pus capat zilelor! Vorbim despre fostul campion mondial la kickboxing, Marius Ursoi, influent în lumea interlopă din Constanta. Era cercetat de procurori sub acuzaţia că şi-ar fi snopit în bătaie iubita.

,


DISTRIBUIE
acest articol

Citeste si: „Pentru ce ai lăsat copilașul tău?”. Momente de coșmar la înmormântarea lui Ionuț, tânărul din Iași care și-a luat viața în curtea părinților! Familia lui este îngenuncheată de durere- kanald.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: UPDATE. Incendiu uriaș în Maramureș: Flăcările scăpate de sub control au ajuns la case și un rezervor de motorină, grad maxim de alertă- antena3.ro

Nu sunt putini cei care au auzit de Marius Ursoi- pe langa faima capatata ca si campion mondial la kickboxing, barbatul era fruntas si la scandaluri. Ultima cearta, care l-a aruncat in arestul preventiv, a avut loc intre el si iubita lui.

Cand inca erau un cuplu, Ursoi si-ar fi batut zdravan prietena care voia sa se desparta. Fostul campion i-ar fi trimis, apoi, acasa fetei o coroana de flori.

Comportamentul de bataus i-a adus arestul preventiv, pana cand instanta a decis sa-l lase acasa pe sportiv, sub control judiciar.

Fostul campion mondial a incalcat termenii impusi de judecator si s-a dus la locul de munca al fostei iubite. Femeia a anuntat imediat politia. A fost gestul care l-a panicat pe Marius Ursoi.

-Suntem vecini, mai departe nu stiu.
L-ati vazut zilele acestea pe aici? L-am vazut


Gandul ca ar putea ajunge din nou in arest preventiv, l-ar fi impins de Ursoi sa-si puna capat zilelor. Aseara, fostul campion la kickboxing a fost gasit mort, in spatele casei sale din Eforie Nord.

Fostul luptator nu era la primul dosar in care era cercetat pentru violenta. Anul trecut a fost condamnat la un an de inchisoare cu suspendare dupa ce, in 2012 a snopit-o in bataie pe o politista si pe familia acesteia

-Ai batut-o pe politista? De
ce i-ai batut? Ce ai avut cu copilul? Mi-au batut sotia pe strada, si politista si cei doi!

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI