Close sidebar
Close sidebar

Si-au ucis cei 6 copii pentru ca le-au reclamat la Protectia Copilului! Este halucinant ce faceau acest cuplu de lesbiene cu copiii pe care ii luasera in plasament

Doua mame din Statele Unite sunt suspectate ca ar fi sarit intentionat cu masina de pe o stanca in California imprena cu cei sase copii adoptati, relateaza New York Post.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Tragedia a avut loc in California cand SUV-ul in care se aflau Jennifer si Sarah Hart impreuna cu cei 6 copii ai lor a iesit de pe o autostrada si a plonjat in gol de la o inaltime de 30 de metri. Toti cei 8 pasageri sunt presupusi morti, relateaza New York Post, citat de stirileprotv.ro.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

Cele doua femei sunt partenere si au adoptat impreuna 6 copii. Politia sustine ca nu sunt inca probe clare care sa dovedeasca faptul ca gestul lor a fost intentionat, dar nu au gasit urme de franare la locul a accidentului.

Alte ipoteze luate in calcul sunt cedarea franelor sau explozia unui cauciuc.

Potrivit presei americane, cele doua femei se aflau in centrul unei investigatii fiind suspectate ca si-au lovit si infometat unii dintre copii.
Vecinii lor le-au povestit Serviciilor de Protectie a Copilului ca unul dintre copii s-a plans ca nu i se da de mancare acasa. De asemenea, o fetita a cuplului a sunat la vecini acuzand ca a fost lovita de catre parinti.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI