Cavidan a înțeles că, din cauza situației dramatice provocate de Alper, va fi nevoită să părăsească vila familiei Bozbey, iar acum încearcă să întoarcă totul în favoarea sa.

Cavidan îl ajută pe Alper să fure bunurile familiei Bozbey, din seiful casei acestora și, în același timp, ea merge în fața lui Kuzey pentru a o învinui, de toate problemele existente în ultimul timp, pe fiica sa cea mare.

În vreme ce Melis face pregătitri pentru nuntă, Ege și Zeynep savurează momentele petrecute împreună cu tânăra de care s-a îndragostit iremediabil. Ege încă așteaptă momentul în care va putea să rupă logodna cu Melis pentru a-i lfi alături frumoasei Zeynep.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Cum va reacționa Kuzey când îi va surprinde împreună pe Alper și Sîla, aceștia având asupra lor bunurile familiei Bozbey, puteți afla astăzi, de la ora 18:45, în nou episod din serialul ”Dragoste și speranță”, difuzat la Kanal D2.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si