Close sidebar
Close sidebar

Simona Mărgăian, românca acuzată că a lăsat falit un bătrân italian, dezvăluiri în lacrimi! Și-a povestit deschis trecutul tumultos: "Am trăit în teroare. Eram bătută, umilită și amenințată"

Simona Mărgăian și-a deschis sufletul în fața telespectatorilor Asta-i România. Tânăra acuzată că a lăsat fără bani un italian, că l-ar fi păcălit să-i transfere în conturi pană la 780 de mii de euro, a răspuns acuzații și a povestit partea ei de adevăr.

A.N.C,


DISTRIBUIE
acest articol

Performanta Simonei Tiriplica Margaian o scoate din anonimat pe tanara, in varsta de 30 de ani. O relatie profitabila si deloc greu de intretinut- cel putin asta scrie in rechizitoriul anchetatorilor.

Detalii uluitoare ies la iveala. Surse din ancheta sustin ca tanara ar fi pus la cale un scenariu credibil timp de trei ani, si asa l-ar fi determinat pe italianul septuagenar sa ii transfere in cont pana si ultimul ban.

Citeste si: BREAKING NEWS! Cutremur în urmă cu câteva minute în România! Ce magnitudine a înregistrat și unde s-a resimțit- kanald.ro

Citeste si: Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO Imagini din timpul cutremurului de 5,4 care a zguduit România. S-a simțit și în țările vecine- antena3.ro

“La Parchet ul de pe langa Tribunalul Gorj este inregistrat dosar penal in care se fac cercetari cu privire la inculpata Margaian Simona cercetata, pentru savarsirea infractiunii de inselaciune in forma continuata cu consecinte deosebit de grave”, spune purtatorul de cuvant al Parchetului de pe langa Tribunalul Gorj.

Procurorii au pus deja sechestru pe conturile si bunurile tinerei, mai multe locuinte, un imobil, terenuri, dar si vila in care locuieste.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI