Actele demonstrează că singura femeie din conducerea BNR are venituri uriaşe. Agnes Nagy, care face parte din Consilului de Administraţie prezidat de guvernatorul Mugur Isărescu, şi-a depus recent declaraţia de avere, din care reiese că a încasat un venit anual de 244.969 lei de la BNR, la care s-a adăugat salariul de 55.736 lei primit de la UBB Cluj-Napoca, în calitate de conferenţiar universitar.

Singura femeie din conducerea BNR are venituri uriaşe. Agnes Nagy a câştigat aproape 5.500 euro pe lună

Astfel, veniturile totale ale lui Agnes Nagy au fost de 300.705 lei, ceea ce înseamnă că a încasat lunar 25.058 lei (aproximativ 5.500 euro). Din declaraţia de avere mai reiese că deţine un teren şi o casă la Târgu Mureş, bijuterii şi opere de artă în valoare de 45.000 de lei, iar în conturi are aproximativ 60.000 de euro. Nagy a investit 117.448 de lei într-o societate comercială şi are datorii de 16.681 de lei.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Singura femeie din conducerea BNR are venituri uriaşe. Agnes Nagy este din 2005 în funcţie

Din declaraţia completată reiese că singura femeie din conducerea BNR are venituri uriaşe. Consiliul de Administraţie al BNR este alcătuit din 9 membri numiţi de Parlamentul Romaniei, pe o perioadă de 5 ani. Singura femeie este Agnes Nagy, doctor in finanţe, care ocupă această funcţie din 2005, adica de 13 ani, fiind deja la al treilea mandat.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si