Close sidebar
Close sidebar

Sistem revolutionar de inchiriere masini electrice in Bucuresti. Costa doar un leu pe ora si are card de alimentare nelimitat

Cum ar fi când aveţi nevoie de o maşină să nu mai chemaţi un taxi. Să o găsiţi cu telefonul mobil şi tot cu ajutorul lui să o deschideţi iar când nu mai aveţi nevoie de ea să o puteţi lăsa în orice parcare. Este sistemul revoluţionar pe care o firmă, din Ardeal, l-a adus din Cluj în capitală.

,


DISTRIBUIE
acest articol

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Astronauții rămași blocați în spațiu până anul viitor vor vota plutind, de pe orbita Pământului, la alegerile prezidențiale americane- antena3.ro

Tibi se poate considera un angajat apreciat de sefi. Conducerea firmei a considerat ca merita o masina de serviciu, asa ca i-au "inchiriat" una complet electrica. Pentru automobil nu se calculeaza o chirie obisnuita pe zi, ci pe minut.

Tiberiu Tomescu: "Ai folosit masina, ai pus-o in parcare, ai uitat, gata, s-a incheiat. Nu trebuie sa o aduci, sa o predai cuiva, este foarte usor."



Singura regula pe care cel care inchiriaza masina trebuie sa o respecte este sa n-o lase intr-o zona in care parcarea este interzisa sau trebuie platita. Clientii pot gasi masinile disponibile cu ajutorul unei aplicatii.

Demis Ghindeanu, antreprenor: " Compania poate decide angajatii care sa o foloseasca, cu ajutorul unei platforme, iar angajatii deschid si inchid masina cu ajutorul unei aplicatii mobile."

Un card de alimentare este lasat in fiecare masina, astfel incat clientii sa-si poata plati combustibilul in caz de nevoie.
Nu vor scoate niciun ban in plus din buzunar, oricat ar consuma, pentru ca toate costurile sunt incluse in tariful de inchiriere, 1 leu pe minut.

Demis Ghindeanu, antreprenor:" Masina poate fi inchiriata si pe mai multe zile, dupa 50 de minute de utilizare practic tarifarea se face la o ora si, evident, avem si tarifarea per weekend."

Asa au procedat mai multi tineri, care  au platit 600 de lei pentru trei zile si au mers cu masina pana la mare si inapoi. 
Deocamdata, in Bucuresti exista 2 astfel de masini electrice la dispozitia firmelor care vor sa le inchirieze, dar numarul lor va creste la 15 pana la sfarsitul anului. In Cluj, sunt peste 50 de automobile puse la dispozitia clientilor.

"Daca in Bucuresti alimentarea se face de la o priza electrica pentru ca, evident, vorbim doar despre masini care functioneaza pe baterie, in Cluj exista anumite beneficii. Acolo masinile sunt pe carburant si, daca mergeti sa o alimentati veti primi 10 minute gratuit la urmatoarea cursa.
Daca vreti sa o si spalati atunci mai primiti inca 20 de minute."

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI