Baiatul a ajuns, cu mama lui, la spital miercuri.

Vineri noaptea, baietelul a inceput sa se planga de durere. O asistenta i-a dat jos branula, iar sub leucoplast era carne vie. I s-a pus albastru de metil si pana luni dimineata nimeni nu i-a mai facut nimic.

"De vineri dimineata pana duminica dimineata nu i s-a facut niciun control, nimic la manuta. Am fost la asistentele medicale si mi-au spus ca este suficient ca i s-a dat cu albastru de metil si pana luni nu este dermatolog. il ustura si plangea, e imposibil sa stea trei zile sa nu il vada nimeni", a povestit femeia, pentru cancan.ro.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Relatarea ei este intarita si de una dintre mamicile internate in aceeasi sectie. "Asistenta a vazut ca micutul plange foarte rau, i s-a desfacut branula si a vazut ca acolo a aparut o eruptie destul de mare", a spus femeia. Asistentele dau din umeri. "S-a intamplat. Sunt situatii cand branula sta 48 de ore si nu se intampla nimic", a declarat una dintre asistentele aflate in tura.

Si fratele baiatului, in varsta de doar un an, s-a iritat de la leucoplast, insa iritatia este una usoara. Cei doi copii au fost abia luni dimineata vazuti de un dermatolog care a pus diagnosticul: dermatita de contact." S-a oprit administrarea tratamentului, s-a indepartat adezivul respectiv si s-a efectuat o toaleta cu antiseptic, copilul nu mai primeste decat tratament oral. Dermatologia nu este o sectie care sa depinda de programul de garda si fiind zilele de weekend, de vineri pana luni nu este medic dermatolog", a declarat Catalin Patru, directorul medical al Spitalului din Slatina.
 

Mama copilului este socata de conditiile din Romania si spera sa nu mai ajunga niciodata la un spital in tara noastra. "Spitalul in Anglia este ca hotelul. Sa consulti un copil dupa atata vreme nu este normal", a spus femeia.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si