Noi dezvăluiri halucinante au ieșit la suprafață după cumplitul accident în care a fost implicat Răzvan Ciobanu. Celebrul designer și-a pierdut viața, după ce a intrat cu mașina în mai mulți copaci, apoi s-a răsturnat.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Întregul incident a avut loc în comuna Săcele. Conform Antena 3, mai multe obiecte din autoturismul pe care Răzvan Ciobanu îl conducea ar fi fost furate chiar de oameni. Printre aceste lucruri se afla și o biblie, parfumuri și chiar sticle de alcool. Toate aceste obiecte erau considerate probe pentru autorități.

Ce lucruri au găsit polițiștii în mașina în care a murit Răzvan Ciobanu

Răzvan Ciobanu a fost descoperit fără suflare lângă autoturism, după ce toată noaptea petrecuse cu prietenii pe litoral. În interior, polițiștii au găsit un act de identitate care îi aparține unui bărbat din București și despre care se crede că ar fi fost în mașină în momentul impactului. Anchetatorii au mai descoperit în mașina în care a murit Răzvan Ciobanu și o poșetă și încălțări de damă, care i-ar fi aparținut, după câte se pare, proprietarei autoturismului care i l-ar fi împrumutat îndrăgitului designer în vârstă de 43 de ani.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si