Ca o coincidenta stranie, Ileana Ciuculete a fost ingropata langa unul dintre cei mai buni prieteni ai sai, antrenorul Nicolae Manea, lucru  pe care oamenii nu l-au observat la inmormantarea vedetei!

Citeste si: Motivul pentru care Cornel Gales e atat de slabit si palid! Cum o viseaza pe Ileana Ciuculete? Apropiatii sunt ingrijorati

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Prietenia dintre Ileana Ciuculete si Nicolae Manea era de notorietata in lumea showbiz-ului romanesc! Fire vesela si mereu pusa pe distractie, regretul idol al Giulestiului era prezent intotdeauna la petreceri cu interpreta de muzica populara si ii adora muzica, dar si felul de a fi, generos si optimist! “Glumeau si luau amandoi viata ca atare”, au dezvaluit apropiatii artistei.

Acum trei ani,cand Manea a fost rapus de un cancer nemilos, artista a plans mult si a fost alaturi permanent de familia rapidistului in momentele acelea dureroase! “I-a fost foarte greu sa accepte
ca Nae nu mai era printre noi, mai ales ca el a incetat din viata cu totul neasteptat! Maladia s-a generalizat rapid in corpul lui si nu a mai fost nimic de facut. Imi aduc aminte ca, atunci, pe Ileana a marcat-o teribil moartea barbatului”
, a dezvaluit o amica de-a cantaretei.

In mod surprinzator, in momentul in care si Ciuculete a decedat, ea a fost ingropata in Cimitirul Straulesti, la trei metri de locul de veci al lui Nae Manea!!! “Probabil, asa a vrut Dumnezeu, sa fie impreuna si in Rai”

, au zis cunoscutii vedetei, care insa au mai remarcat ceva! Ambele morminte ies in evidenta si sunt extrem de bine ingrijite.

Daca locul de veci al Ilenei Ciuculete este ingrijit zilnic de persoanele angajate de Cornel Gales si este plin de flori, are lumanari aprinse si curate, ei bine, cel al lui Nicolae Manea este facut din marmura gri si intotdeauna foarte curat. Plantele sunt si ele udate si sapate saptamanal, iar suportul de candela arata special!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si