Barbatul din Mehedinti a fost vizitat de postas, care venise sa aduca pensia tatalui, insa postasul a cerut sa il vada pe batran. Barbatul a spus ca nu se poate si ca tatal lui "doarme si nu trebuie sa fie deranjat", insa postasul si-a dat seama ca ceva nu este tocmai in regula, mai ales ca nu il mai vazuse pe batran din toamna anului trecut.

Batranul era mort de un an de zile si era pus

in pat si acoperit cu mai multe paturi si perne, ca sa fie mascat mirosul cadavrului. Postasul a mers la sectia de politie din localitate si a anuntat autoritatile, iar criminalistii s-au deplasat la locuinta cu pricina, unde au descoperit grozavia. Din cadavrul batranului mai ramasese un schelet, iar fiul decedatului avea un motiv socant pentru care nu il inmormantase pe batran si anume sa poata sa ii incasese pensia, in valoare de 900 de lei. Cand a venit politia, barbatul, in varsta de 69 de ani a incercat sa isi puna capat zilelor cu un cutit, insa nu a reusit.

Vecinii au spus ca si ei credeau ca ceva nu este normal in curtea celor doi pentru ca se mai duceau cu cate o farfurie de mancare la poarta batranilor, iar fiul nu ii mai lasa sa intre pentru ca era mereu ocupat.

Barbatul isi petrecea o mare parte din timp in carciuma din sat, iar localnicii nu vedeau cu ochi prea buni absenta tatalui acestuia, in varsta de 89 de ani.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Autoritatile au deschis o ancheta si vor stabili cum sa il traga la raspundere pe barbat pentru faptele sale, care ar trebui sa restituie banii incasati de pe urma tatalui decedat.

sursa: pandurul.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si