Ana Morodan a fost oprită în trafic de polițiști marți, în jurul orei 16:00. Aceasta ar fi avut un comportament bizar atunci când a dat nas în nas cu oamenii legii. Influencerița, supranumită și „Contesa digitală”, a consumat alcool și droguri înainte de a se urca la volan. În plus, nu avea nici permis de conducere.

Astfel, după episodul acesta, sociologul Gelu duminică a mărturisit că încă de acum doi el a spus că „la un moment dat va ceda”

.

Citește și: Reacția Anei Morodan în scandalul drogurilor/ ”Am vrut doar să fiu o fată iubită și fericită”

Sociologul a menționat că există multe persoane în anturajul Anei Morodan care știu de ani buni că aceasta se confruntă cu depresie, dar mulți dintre ei nu ar ajuta-o cu nimic.

Sociologul Gelu Duminică, despre Ana Morodan

Sociologul a scris câteva gânduri pe Facebook, după ce Ana Morodan a fost prinsă beată și drogată la volan, pe străzile din București.

Citește și: VIDEO |Adriana Bahmuțeanu, atac la adresa Anei Morodan după ce a fost prinsă băută și drogată la volan: „Sper să ajungă cât mai repede și la lada de gunoi a istoriei, împreună cu mentorul ei, cel care a făcut-o celebră!”

„Am cunoscut-o pe Ana Morodan acum vreo doi ani într-un eveniment organizat de BIZ și am vazut o femeie cu sufletul praștie care poza în divă.

A vorbit mult despre depresiile ei și cum se afundă în muncă.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Într-o discuție pe care am avut-o cu o prietenă chiar după prezentarea ei, am spus că mi-e puțin milă de ea și că se vede că la un moment dat va ceda sub presiunea celor din jur și mai ales sub <<biciul>> pe care ea însăși îl folosește împotriva ei.

Citește și: VIDEO- Ana Morodan, celebra „contesă digitală”, a fost reținută după ce a fost prinsă băută și drogată în trafic

Ieri, eu am văzut cum arată un om a cărui suflet face implozie. Și cum inconștiența te poate acapara atunci când dependențele întreținute de cei din jur pun stăpânire pe tine. Azi văd cum mulți dintre cei care o <<idolatrizau>> până ieri, o atacă furibund", a scris sociologul pe  Facebook.

Citește și: S-au efectuat alte 3 percheziții domiciliare la Bacău pentru trafic de droguri de risc

Mesajul postat pe Facebook de Ana Morodan, după ce a fost prinsă beată și drogată la volan

Influencerul Ana Morodan  a postat recent un mesaj pe Facebook în care își sfătuiește urmăritorii să nu facă ca ea.

Mai mult, Ana Morodan și-a cerut scuze de la aceștia pentru gestul său și pentru faptul că, prin fapta sa, i-a dezamăgit pe mulți dintre ei.

„Pentru copiii și tinerii care mă urmăresc și care visează să fie și ei influenceri.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

Citește și: Mihaela Tatu, invitată duminică, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Nu faceți ca mine. Să nu vă credeți mai puternici decât viața, să nu vă lăsați seduși de celebritate și să riscați totul pentru asta. Să nu vă faceți că zâmbiți și că sunteți fericiți când nu mai e niciun pic de soare în viața voastră. Nu merită. Pentru toți ceilalți, am greșit, îmi pare rău că v-am dezamăgit și sunt recunoscătoare că n-am făcut și mai mult rău.

Citește și: VIDEO- Ipostaza în care a fost surprinsă Vulpița, după ce s-a despărțit de Viorel Stegaru! Tânăra este în culmea fericirii

Am vrut doar să fiu o fata iubită și fericită. Acum mi-aș dori să fie posibilă o lume ca într-o poveste pe care am auzit-o odată. Într-o comunitate din Africa, când un om greșește, tot satul vine și îl mângâie și îl îmbrățișează. Ei cred că toți suntem buni și avem nevoie mai mult ca oricând de înțelegere și dragoste umană, atunci când greșim”, a scris influencerul pe Facebook.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si