“A fost un moment in care nu am crezut ca mai revin. Mi s-a spus ca problema mea se poate opera, insa nu exista garantie si mai bine sa incerc cu recuperare 9 luni de zile. Primele 5 luni nu am jucat tenis. Faceam doar recuperare, cate 6-7 ore pe zi si imi aduc aminte ca ma asezam seara la televizor, erau diferite turnee, iar eu pur si simplu plangeam de frustrare! Au fost momente in care, in primele luni, umarul nu dadea semne sa se imbunatateasca si mi-am pus problema ca nu o sa mai pot juca tenis.

A fost foarte greu, intrucat nu era decizia mea! Iar eu simteam ca mai pot, simteam ca mai vreau, ca mai trebuie, iar corpul spunea nu mai pot! Pe antrenorul meu, Marius Comanescu, l-am intalnit intr-un moment in care eram numarul 250, eram practic iesita din circuit. Si dansul usor, usor m-a pus pe linia dreapta”, a povestit Sorana Cirstea, la matinalul Gold FM, prezentat de Radu Buzaianu si Gianina Corondan.

De altfel, mai bine de un an, Sorana a tot avut probleme din cauza umarului, iar mai marii din Federatia de Tenis criticau decizia ei de a nu se opera.  Mai ales ca 17 luni, dupa accidentare, sportiva nu a reusit sa joace si putini erau cei care mai credeau ca va intra pe teren si va castiga.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Sorana insa a revenit!
La inceputul lunii februarie, ea a jucat insa in echipa de Fed Cupa a Romaniei, impotriva Belgiei. A pierdut meciul la limita si a fost extrem de dezamagita.  “Am jucat bine, consider ca am avut o atitudine buna, am pierdut meciul la o minge. Si asta e frustrant! Dupa 3 ore si jumatate dai tot … si pierzi la o minge. Dupa meci, am ajuns in vestiar si am dat cat am putut cu telefonul de perete. Am plecat cu el in punga. Doua zile am stat fara telefon”, a povestit Sorana in emisiunea radio.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si