Despre actualul primar al sectorului 2 se stiu putine lucruri, desi, in ultimii ani a fost viceprimarul sectorului. In campania electorala, Toader a fost ajutat de sora sa, liderul PSD, Rodica Nassar, dar si de sotia lui, care a aparut frecvent in pozele de la diverse actiuni.

Primarul, alaturi de sotie si de sora, Rodica Nassar
Primarul, alaturi de sotie si de sora, Rodica Nassar

Gloria Toader a avut si destul timp la dispozitie, aceasta fiind in somaj tehnic de la compania unde lucreaza.

Cel putin asa reiese din declaratia de avere depusa de primar, luna trecuta. Desi nu a vrut sa treaca salariul nevestei in niciuna din declaratiile sale, Gloria Toader figura, anul trecut, ca angajata la SC Hidro Tarnita SA.
Gloria Toader, alaturi de sotul ei, la o actiune la un camin de batrani
Gloria Toader, alaturi de sotul ei, la o actiune la un camin de batrani

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Primele imagini din timpul cutremurului care a zguduit România. Ce a surprins o cameră din Buzău. VIDEO- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Aceasta este o companie creata de stat pentru realizarea unei hidrocentrale la Tarnita, langa Cluj. Desi, investitia este in Cluj, sediul companiei este in Bucuresti, iar presa clujeana  a tot scris despre compania care "mananca doar bani" si unde cei mai multi angajati sunt persoane implicate in politica.

“Cei 19 salariati pe care compania de proiect Hidro Tarniţa ii avea la finele anului 2015 au obtinut anul trecut un salariu mediu lunar brut de 7.384 lei de persoana, determinat pe baza cheltuielilor cu salariile, potrivit bugetului de venituri şi cheltuieli al societatii pentru anul 2015”, se arata intr-o stire Agerpres de la inceputul acestui an.

Tot in declaratia de avere a primarului se specifica faptul ca sotia sa a ocupat functia de consilier superior la respectiva companie.

De altfel, Gloria Toader a absolvit, ca si sotul ei, Facultatea de Geologie si Geofizica a Universitatii Bucuresti.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si