Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Rusia amenință pe față România. „Moscova ar putea bombarda ținte militare”. Ce țări mai sunt în vizorul Kremlinului- wowbiz.ro

Adina Zotinca, estetician: vom degresa laptele demachiant cu o lotiune tonica pe baza de apa de mare, acid citric si ale vera. Apa de mare are capacitate a de a deschide porii si de a face ca produsele active sa intre mai adanc in epiderma. Contine minerale care sunt foarte sanatoase pentru ten.

Dupa ce tenul a fost curatat foarte bine, se aplica un gomaj pe baza de acid lactic si microgranule care vor actiona delicat la nivelul pieli.

Adina Zotinca, estetician: vom continua tratamentul folosind un ser. Acest ser are prorpietati puternice regenerante, lupta impotriva radicalilor liberi, iar el contine ingredient active: aloe vera, ulei de jojoba, iar vitaminele A,C si E sunt esentiale pentru regenerarea pielii.

Serul se aplica in strat subtire si se maseaza cu miscari circulare pana ce este absorbit complet de piele.

Adina Zotinca: urmatoarea faza a tratamentului consta intr-o crema foarte nutritiva, regenranta, care contine mai multe ingredient active printre care se numara mineralele marine care sunt un complex de extract de
caviar, scoici, alge marine, planton, apa de mare. Apoi pe langa acestea sunt incorporate anumite uleiuri regenerante cum ar fi uleiul de iarba sarpelui, ulei de ricin, ulei de avocado.


Acestea vor conferi stralucire pielii bronzate si o vor hidrata in profunzime.

Adina Zotinca: pentru a finaliza tratamentul vom aplica o masca. Aceasta masca inchide porii, stabilizeaza toate substantele active pe care le-am aplicat anterior.


Masca se lasa sa actioneze timp de 20 de minute, apoi se indeparteaza cu apa calduta. La final se aplica o crema cu factor de protectie solara.

Adina Zotinca: este foarte important ca din ingrijirea zilnica sa nu lipseasca aceste creme cu protectie solar ape care le vom folosi cu strictete.

Nu neglijati nici pielea corpului.

Adina Zotinca: pentru corp o sa folosim uleiuri pe baza de viamina A, E si C si ulei de migdale. Acestea regenereaza in profunzime epiderma si confera stralucire, se recomanda a fi folosit zilnic dupa baie sau dus.

Un astfel de ritual dureaza o ora si jumatate si costa 150 de lei in saloanele de specialitate.


Abonează-te pe


TAGURI
Life
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si