Iubitul Mariei Miron, una dintre cele două doctorițe arestate în dosarul crimelor de la Spitalul ”Sfântul Pantelimon” din București a încercat să se sinucidă, vineri, într-o toaletă publică din Brașov, informează Gandul.ro.

Medicul Cristian Pleșa, transportat în stare gravă la spital

Potrivit sursei citate, medicul Cristian Laurențiu Pleșa a fost găsit într-o toaletă publică amplasată în Piața Sfântul Ioan din Brașov, de o persoană care a sunat imediat la numărul de urgență 112.

Primii care au ajuns la fața locului au fost polițiștii, care au constatat că acesta își făcuse o perfuzie în care cel mai probabil pusese Midazolam, mai multe fiole cu acest medicament fiind împrăștiate în jurul victimei.

Polițiștii au căutat imediat actele victimei și ar fi descoperit inclusiv un ecuson medical din care reieșea că este medic ATI. 

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria- wowbiz.ro

Citeste si: A renunțat la viața din SUA și și-a cumpărat o insulă în Finlanda cu banii de-o garsonieră confort redus în România- antena3.ro

Iubitul doctoriței Maria Miron a fost transportat în stare gravă la Spitalul Judeșean de Urgență Brașov.

Stenogramele din dosar îl invocă și pe medicul Cristian Pleșa

Medicul Cristian Pleșa, cu care Miron Maria avea o relație, a fost înregistrat de procurori în timp ce discuta cu iubita sa despre sinuciderea unui medic de 59 de ani (Luchian Mihail de la Institutul pentru

Boli Cardiovasculare CC Iliescu).

"Opinia inculpatei Miron Maria despre efectele noradrenalinei reiese si din convorbirea telefonica din data de 12.04.2024 (a doua zi dupa sesizarea faptei), ora 21:31:55, dintre aceasta si Plesa Cristian Laurentiu (medic cu care inculpata are o relatie).

Cei doi vorbesc despre sinuciderea unui medic in varsta de 59 de ani (Luchian Mihail de la Institutul pentru Boli Cardiovasculare CC Iliescu), care ar fi scris un text (cel mai probabil referitor la noradrenalina), din care inculpata ar trebui sa se inspire, in final cei doi concluzionand ca aceasta substanta prelungeste o

suferinta, nu trateaza absolut nimic si ca ‘Tre’ sa-l lasi pe Cel de Sus, nu pe nora sa decida’.

Plesa Cristian Laurentiu: Uite, poti sa te inspiri din ce a scris ca e chiar foarte dragut si exact asta spun si eu ca… ea nu trateaza nimic.
MIRON MARIA: Ihi.
Plesa Cristian Laurentiu: Ea prelungeste o suferinta, deci nu trateaza absolut nimic.
MIRON MARIA: Asta nu pot sa zic ca ce sunt eu, Dumnezeu …[neinteligibil]… suferinta?
Plesa Cristian Laurentiu: Pai nu, nu, nu.
MIRON MARIA: Hi, hi, hi.
Plesa Cristian Laurentiu: Pai nu, da’ ce, sunt Dumnezeu sa prelungesc suferinta?
MIRON MARIA: Da.
Plesa Cristian Laurentiu: Tre’ sa-l lasi pe Cel de Sus, nu pe nora sa decida.
MIRON MARIA: Da, Cel de Sus. Frumos.
Plesa Cristian Laurentiu: Da”.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si